Bayrama Az Bir Süre Kaldı Şekerler Tezgahları Süsledi

Bayrama saylı günler kala bayramın vazgeçilmezi olan şekerler ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı. Esnaf yoğunluğun olmaması için alışverişin son güne bırakılmamasını istedi.

12.06.2018-18:31 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-18:25) Bayrama Az Bir Süre Kaldı Şekerler Tezgahları Süsledi

Ramazan Bayramına az bir zaman kala bayram şekeri ve külünçe tezgahlardaki yerini aldı.

Şanlıurfa'da bayram ziyaretleri esnasında misafirlere ikram edilen bayram şekeri ve külünçe her sene olduğu gibi, bu senede bayrama sayılı günler kala tezgahlardaki yerini aldı. Halkın ilgi gösterdiği bayram şekeri ve külünçenin fiyatı ise 7 ile 10 lira arasında satışa çıktı. Esnaf yoğunluğun olmaması için halkın bir an önce bayram alışverişini bitirmesini istedi.

Esnaf Sait Çeçan, yoğunluğun olmaması halkın alışverişini son güne bırakmaması gerektiğini söyleyerek, "Bayrama 4 gün var. Bayram şekerlerimizi tezgahlara serdik. Lokum türlerimiz, çikolata türlerimiz vardır. Çok şükür bayrama az kala satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Halkımız alışverişlerini son güne sarkıtmasın" dedi.

Bir diğer esnaf Mehmet Katırcı ise "Bayrama az bir zaman kaldı. Günümüzdeki bayramlar eski bayramlar gibi değil. Bu bayramda seçim arifesi araya girdi. Çok şükür satışlarımız devam ediyor. Ramazan bayramı umarım tüm İslam alemine hayırlar getirir" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal