Yunan Bakan Kocias'tan Şaşırtan Açıklama

Yunan Bakan Kocias, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "karizmatik bir şahsiyet" olduğunu ifade etti. Yunan bakan bunun ardından, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesi Türkiye’de muhalefeti eleştirdi.

12.06.2018-18:23 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-21:25)

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias "Kontra" televizyonuna verdiği röportajda "Türkiye ile büyük sorunumuz. bizi rahatsız eden konularda Erdoğan yönetiminden daha iyi olmayan bir muhalefetin bulunmasıdır. Erdoğan, onlardan (muhalefeti kastediyor) daha tutarlı ve karizmatik bir şahsiyet" diye konuştu.

Yunan Bakan Kocias, CHP’nin Ege’de 18 adanın Yunanistan tarafından işgal edildiğine dair söylemlerini ifade ederek "Adalar ile ilgili mevzuyu başlatan muhalefettir. Sanırım bu bir sorun" ifadelerini kulandı.

Yunanistan’ın ve tüm dünyanın Türkiye’de 24 Haziran’da gerçekleştirelecek seçimleri ve sonrasını merakla beklediğini de belirterek Nikos Kocias "Türkiye’de demokrasinin işlemesini, demokratik seçimler yapılmasını, Türk halkının istediği, sevdiği ve tercih ettiği Cumhurbaşkanı’nın seçmesini diliyorum" dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal