Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kabine toplantısı kararı ne zaman belli olacak?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağına dair meraklar arttı. Bayram tatilinin 9 nün olup olmayacağı kabine toplantısında belli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından konu hakkında açıklama bekleniyor.

24.04.2022-18:32 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-18:32) Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kabine toplantısı kararı ne zaman belli olacak?

Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Yarın düzenlenecek kabine toplantısında bayram tatili hakkında karar yer verilecek. Kamu da çalışanlar olmak üzere öğrenciler ve işverenler bayram tatili için araştırmalara başladı. Turizm sektöründe ise tatilin 9 güne çıkarılması bekleniyor. Bayram tatili 9 gün mü oluyor? Bayram tatili kaç gün?

Bayram tatili 9 gün mü olacak?

Cumhurbaşkanı Kabinesi yarın toplanarak kritik konuları ele alacak. Gündemde yer alan Ramazan bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ise başta gelen konular arasında. 1 Mayıs arife iken, 2-3 ve 4 Mayıs tarihleri Ramazan Bayramıdır. Sosyal medya da günlerdir resmi yazışmalarda sistemin 5-6 Mayıs tarihlerinde de tatil olması bekleniyor. Turizmciler ise bayramın9 gün olmasını beklerken Ukrayna ve Rusya savaşının yabancı turistleri etkilediği ve bu açığın yerli tatilcilerle kapatılması bekleniyor.

Bayram tatili 9 gün mü?

Mehmetçiğin PKK operasyonları masada

Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyinde gerçekleştiği operasyonda son durum değerlendirilmesi yapılacak. Ayrınca terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi kapsamında atılabilecek ek adımlar da kabinenin gündeminde olacak.

Vaka sayılarındaki düşüş sonrası maske yasağı

2 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında vefat ve vaka sayılarındaki düşüş kabine toplantısında değerlendirilecektir. Açık alanlarda maske yasağı kaldırılmasıyla sıra okullar ve kapalı yerlere geldiği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal