Bayram öncesi emeklileri sevindiren haber! En az iki bin lira ikramiye geliyor

Emeklilerin merakla beklediği ödemeler duyurulmaya başladı. Emeklilere verilen nakit ikramiye destekleri sahiplerini buluyor! Bayram öncesinde çift ikramiye almak isteyenlerin emekli maaşlarını taşımaları gerekiyor. Bankalardan iki bin liraya varan emekli maaş promosyonu alarak ve 2022 yılı için belirlenecek bayram ikramiyelerinin de yatmasıyla emekli vatandaşların cebinin rahatlatılması hedefleniyor. Emekli maaşına en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

08.03.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-14:48) Bayram öncesi emeklileri sevindiren haber! En az iki bin lira ikramiye geliyor

Emekli maaşına ek ikramiye ödemesi alarak nakit sıkıntılarını gidermek isteyen vatandaşların dilekleri bankaların cazip teklifleriyle yerine getirilebiliyor. Türkiye İş Bankası ve Şekerbank tarafından emekli maaşını taşıyanlara özel 2 bin liraya varan promosyon ödemesi yapılacağının duyurulması ülkemizde yaşayan emekli kesimi sevindirdi!

Başvurular 31 Mart'a kadar

Türkiye İş Bankası emekli maaşı alan müşterilerine paylarına düşen ikramiye ödemelerini yapmaya başladı. 31 Mart'a kadar başvurularını yapan ve SGK emekli maaşını 3 yıllığına bankadan almayı taahhüt eden vatandaşlar için iki bin liraya varan ikramiye ödemesi gerçekleştirecek.

Maaş taşıma işlemlerini yapan tüm SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin hesaplarına aktarılacak ödemeler çerçevesinde 3 iş günü içinde hesaplara nakit promosyonlarının aktarılması amaçlanıyor.

İş Bankası üzerinden emeklilere yönelik yapılacak ikramiye ödemelerinde aylık maaş tutarı dikkate alınarak oranlar belirlenecek. Buna göre bin 500 lira ve altında maaş alanlar bin 750 lira, bin 500 lirayla 2 bin 500 arasında emekli maaşı alanlar bin 875 TL ve 2 bin 500 TL üzerinde maaş alanlar ise 2.000 TL ikramiye olanaklarından yararlanabilecek.

Şekerbank da emekliyi düşünüyor

Şekerbank da emeklilerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan bir diğer banka olarak karşımıza çıkıyor. Emekli Müşteri Paketi kapsamında bayram öncesinde emeklinin rahat etmesini sağlamayı hedefleyen banka, 2 bin liraya varan emekli nakit ikramiye ödülü sunuyor. Ayrıca söz konusu banka ilk 3 ay ötelemeli kredi kullanma fırsatını da tüm emekli vatandaşlara teklif etmeyi sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal