Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi: 2-4 Mayıs tarihlerinde ikramiyeler yatırılacak!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği haber geldi. Ramazan Bayramı kapsamında yatırılacak bayram ikramiyesi 2-4 Mayıs tarihinde hesaplara aktarılacak.

01.04.2022-08:47 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-11:21) Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi: 2-4 Mayıs tarihlerinde ikramiyeler yatırılacak!

Milyonlarca emeklinin gündeminde bu ay bayram ikramiyesi var. Temmuz'da da ilave zamların gelmesi dört gözle bekleniyor. Nisan'da bayram ikramiyesinde ödeme tarihi ve artış yapılıp yapılmayacağı, Temmuz ayında ise memurlara ve emeklilere ilave zam yanı 'refah payı' değerlendirmelerimin karara bağlanması öngörülüyor.

Kazançlı aylar

Nisan ve Temmuz ayları vatandaşlar için kazançlı aylar olacak. Emekliler alacakları bayram ikramiyelerinde artış müjdesi beklerken; Temmuz'da da milyonlar için ek zam söz konusu olabilecek.

Emekliye Müjde

Memurlar için zam, emekliler için zam ve ikramiye ayı olan Temmuz'un kazanımlarının, ek iyileştirmelerle büyümesi bekleniyor.

Bayram ikramiyesi

Nisan ayına girilmesiyle birlikte milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerine çevrildi. Bu yıl Ramazan Bayramı kapsamında yatırılacak bayram ikramiyesi 2-4 Mayıs tarihinde hesaplara aktarılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal