Bayram geldi tatil ve ziyaretler başladı! Turistik ilçelerde bayram trafiği yoğunluğu yaşanıyor

Bayramın gelmesiyle beraber ülke genelinde hareketlilik başladı. Özellikle turistik yerleri tercih eden vatandaşlar trafiğin yoğunlaşmasına sebep oldu.

11.07.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-17:31)

Kurban bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar turistik ilçelere akın etti. Kavşaklarda ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğu Muğla'nın turistik ilçelerinde bayram trafiği yoğunluğu yaşanıyor. Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın turistik ilçelerinde geçirenler, trafikte yoğunluğa neden oldu. Bayramı tatili için Fethiye ilçesine gelenler Fethiye-Ölüdeniz kara yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. 

Ulaşım durma noktasına geldi

Ara ara durma noktasına gelen ulaşım, kolluk kuvvetlerince kontrollü olarak sağlandı. Uzun süre kuyrukta beklemek istemeyen bazı tatilciler, araçlarını yol kenarlarına park edip yürüyerek denize ulaşmaya çalıştı. Özellikle Karagözler Mahallesi'ndeki Yarımada bölgesinde yoğunluk oluştu. Bodrum'da da tatil için gelenlerin ilçeye girişleri devam ediyor. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden araçlarıyla ilçeye gelen tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk bayramın ilk gününden bu yana sürüyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gümbet Kavşağı ile Konacık yönlerinde araç yoğunluğu var.


Gidiş dönüş yönlerinde trafik uygulaması gerçekleşiyor

Diğer yandan trafiğin sıkıştığı durumlarda polis ve jandarma ekipleri çalışma yaparak yoğunluğu azaltmayı çabaladı. Ula'da ise Akyaka'da zaman zaman durma noktasına gelen trafiğe jandarma ekipleri müdahale etti. Bununla beraber polis ile jandarmanın trafik ekipleri, turizm merkezlerinin gidiş ve dönüş yönlerinde trafik uygulaması gerçekleşiyor.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal