BAYKAR Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, açıkladı: 'Şehir içi ulaşımda devrim olacak!'

BAYKAR Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar açıklamalarda bulundu. TB2 İHA'ların Ukrayna tarafından savaşta kullanılmasıyla dünyada ses getirdiğini dile getirdi. Bayraktar, yeni proje ve hedefleri açıkladı.

01.06.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-15:53)

BAYKAR Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Ukrayna-Rusya savaşında Ukrayna'ya verilen TB2 İHA'ların Ukrayna tarafından savaşta kullanılmasıyla dünyada ses getirdiğini dile getirdi. Bayraktar, İHA'ların Azerbaycan-Karadağ savaşında ve Ukrayna'da kullanılmasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Şehir içi ulaşımda devrim olacak

Selçuk Bayraktar, gelecek yıl insansız hava aracı olan Kızılelma'nın ilk uçuşu gerçekleştireceğini söyledi. TB3'ün en kısa zamanda test uçuşlarına başlayacağını dile getirdi. BAYKAR Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, yeni proje ve hedeflere de değindiği konuşmasında "Uzun vadedeki hedefimiz uçan taksi dronlar. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Bunun için yapay zeka temelli daha yüksek düzeyde otonom teknoloji geliştirmemiz gerekiyor. Şehir içi ulaşımda devrim olacak" ifadelerine kullandı.

Şehir içi ulaşımda devrim olacak

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal