14.10.2021-14:10 (Son Güncelleme:14.10.2021-17:56)


1

Bayern Münih'in ve Fransa'nın Yıldız futbolcusu Lucas Hernandez, 19 Ekim'de mahkemeye çıkacak ve kendi seçeceği İspanya'daki bir hapishanede 6 ay ceza yatacak.



2

Fransa'nın ve Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Lucas Hernandez ile ilgili ciddi gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun, İspanyol basınına yansıyan mahkeme kararına göre, ''Toplum içinde aile içi şiddet'' suçu işlemesi dolayısıyla 19 Ekim'de Madrid'de mahkemeye çıkacağı ve İspanya'daki bir cezaevinde hapis yatacağı öğrenildi. Futbolcu ile ilgili bu gelişmeler gerek dünya spor basınında çok büyük yer buldu.



3

Bayern Münih'in ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Lucas Hernandez ile ilgili farklı suçlamalar da var. Cezaya konu olan yıldız futbolcu Lucas Hernandez'in Atletico Madrid'de oynadığı dönemde, 3 Şubat 2017 tarihinde Fransız futbolcunun o dönem eşi olan Amelia de la Osa Lorente ile sokakta kavga etmesinin ardından ''toplum içinde aile içi şiddet'' suçlamasıyla her ikisi hakkında da suçlama yapıldığı öğrenildi.



4

Aldığı suçlamalardan dolayı ''6 ay boyunca uzaklaştırma'' cezası alan çiftin buna rağmen balayına gittiği ve dönüşte Lucas Hernandez'in İspanya'nın başkenti Madrid havaalanında gözaltına alınıp ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.



5

İspanyol mahkesminin 2019 aralık ayında yıldız futbolcu Lucas Hernandez hakkında 6 ay hapis cezası verdiği ve futbolcunun yaptığı itirazın, geçmişte benzer bir olay nedeniyle ( kadına şiddet suçu) hüküm giymesinden dolayı reddedildiği aktarıldı.



6

Yıldız futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Yıldız futbolcu gerek eski takımı Atletico Madrid ile gerek Bayern Münih ile çok önemli başarılara imza atmıştı. Fransız futbolcu, Fransa Milli Takımı ile de çok önemli başarılara imza attı. Lucas Hernandez, Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası ve UEFA ULUSLARASI LİGİ'Nİ kazanmıştı. Önemli başarılara imza atan futbolcu şuan futbolculuğundan çok işlediği suçlar ile büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR