Bayern Münih, Barcelona'dan Ousmane Dembele'ye transfer teklifi yapacak!

Alman devi Bayern Münih'in, Barcelona'dan Ousmane Dembele'nin transferiyle yakından ilgilendiği ve 25 yaşındaki Fransız sağ kanata 4 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öğrenildi.

17.05.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-17:36) Bayern Münih, Barcelona'dan Ousmane Dembele'ye transfer teklifi yapacak!

Alman ekibi Bayern Münih gelecek sezon transfer planlamaları kapsamında gündemine oldukça sürpriz isimler alıyor. Takımda son olarak ise gündeme gelen isim Barcelona'nın 25 yaşındaki Fransız yıldızı Ousmane Dembele oldu. Oyuncunun transferiyle ilgili yakın zamanda ciddi gelişmelerin olması söz konusu.

Fransız basını duyurdu

Fransa'nın dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equip'te yer alan habere göre; Bavyera devi Barcelona ile sözleşmesinin sonuna gelen Fransız yıldıza 4 yıllık teklif etmeyi planlamakta. Bayern Münih'in ayrıca 24 yaşındaki oyuncuya 18 milyon euro da yıllık maaş vermeyi düşündüğü aktarıldı. Barcelona ile sözleşmesinin sonuna gelen futbolcu, bu sezon 31 karşılaşmada süre aldı. Bu maçlarda 2 gol, 13 asistlik bir performans sergiledi. 

Bayern Münih genç futbolcu için harekete geçti.

Taliplisi çok

Dembele ile Bayern Münih dışında, Paris Saint Germain ve Newcastle United da yakından ilgilenmekte. Bu anlamda oyuncu için yakın zamanda önemli bir transfer rekabetinin yaşanabileceği konuşuluyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal