Bavul Yerleştirmenin Püf Noktaları

Hepimiz seyahat etmeyi severiz ama birçoğumuz bavul hazırlamaktan pek hoşlanmaz. Bavul hazırlamayı daha pratik ve kolay hale getirmek için bazı ipuçlarını size sunuyoruz. İşte bavulunuzu stratejik yollarla genişletmenin yolları.

08.05.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:47)

Özellikle kabin boy valizler hem ebatları hem de konforu açısından bie oldukça kolaylık sağlar. Ancak iç hacmi pek de geniş olmayan bu valizler çok fazla eşya almaz. Peki bavul hazırlarken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir gelin birlikte bakalım.

BAVULU PLANLAMAK

Küçük bavula sığmanın ilk kuralı seyahatten önce gideceğiniz yerin hava durumunu bilerek, her ihtimale karşı yanınıza alacağınız eşya sayısını en aza indirgemektir. Gideceğiniz yerin hava durumuna en uygun kıyafetleri seçin eğer kış ise nispeten ince, yaz ise nispeten kalın bir parça eşya alırsanız pişmanlık yaşamazsınız.  Özellikle tek parça olan elbise, tulum gibi kıyafetler hem yerden, hem zamandan tasarruf sağlar.

SAÇ DÜZLEŞTİRİCİYİ EVDE BIRAKIN

Özellikle yoğun performansta çalışan insanlar için seyahate çıkılan süre çok kıymetlidir. Kıymetli vaktinizi
saçlarınıza şekil vererek geçirmeyin. Saç düzleştiricinizi, maşanızı yannıza almayın. Saçlarınızı doğal halleri ile şekillendirmeyi öğrenin ya da gece uyurken  saçlarınızı şekillendiren ısısız teknikleri öğrenin. 

HURÇ KULLANIN

Boy boy hurçlar siz bavulunuzu düzenlerken aslında size çok yardımıcı olacak. Bir adet valizin yarısı kadar iki adet de valizin çeyreği boyutlarında hurç alarak eşyalarınızı bu hurçların içine sığdırmaya çalışın. Yarım boy hurç kıyafetleriniz çeyrek hurçlardan biri iç çamaşırlarınız için, diğerini ise kablolarınızı koymak için kullanabilirsiniz. Geriye ayakkabılarınızı, banyo çantanızı ekleseniz de size bir sürü yer kalmış oluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal