Batshuayi ülkesine dönüyor: Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı için flaş iddia

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'nin geleceği için ortaya flaş bir transfer iddiası atıldı. İşte detaylar...

04.12.2023-15:13 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-15:13) Batshuayi ülkesine dönüyor: Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı için flaş iddia

Geçtiğimiz sezonun başında 3.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Sarı-Lacivertlilerdeki ilk sezonunda 32 maçta 20 gol ve 2 asistlik istatistik yakalasa da Jorge Jesus tarafından sınıfta kaldı.

Hamle oyuncusuna dönüştü

2023-24 sezonunun yaz transfer döneminde birçok önemli takviyeler yapan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi hamle oyuncusuna dönüştü. Sezonun şimdiye kadarki sürecinde genelde yedek kulübesinde oturan Batshuayi için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ülkesine dönebilir

Gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Belçikalı yıldız, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılabilir. Haber detayında deneyimli forvete, ülkesinin takımlarından Club Brugge ile görüşme halinde olduğu ve taraflar arasında prensipte anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Beşiktaş forması giymişti

Bu sezon 17 maçta 5 gol ve 3 asistlik performans sağlayan Michy Batshuayi, İsmail Kartal tarafından transfer listesine kondu. Belçikalı yıldız daha önce 2021-2022 sezonunda da Beşiktaş forması giymişti.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal