Batı medyasından yeni skandal: The Economist’ten tepki çeken manşet

İngiliz menşeili The Economist dergisinin Türkiye’deki seçimlerle ilgili tepki çeken başlıklara devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili başlıklarıyla eleştirilen The Economist, sosyal medya hesabından yeni bir skandala imza attı.

09.05.2023-10:10 - (Son Güncelleme: 10.05.2023-16:01) Batı medyasından yeni skandal: The Economist’ten tepki çeken manşet

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere 1 haftadan az bir süre kala Batı medyasının tepki çeken manşetleri gündemi meşgul ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olarak  yönelik 'Erdoğan gitmeli' sloganı ile tepki çeken bir başlığa imza atan The Economist dergisi, bu kez de sosyal medya kapağına tepki çeken bir kapak koydu.

The Economist’ten tepki çeken manşet

Akşam’ın yer verdiği habere göre; Batı medyasının başlıca dergilerinden biri olan The Economist Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 14 Mayıs seçimlerine karşı manipülatif içeriklerin üretilmesinde öncülük etmişti.

The Economist

The Economist dergisi milyonlarca takipçisi olan resmi sosyal medya hesabının kapağını Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı propaganda içerikleri ile değiştirdi. Dergi aynı hesapta sabit gönderi olarak da geçtiğimiz günlerde tepki çeken skandal kapağı kullanmakta.

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘’Londra'dan temiz para getireceğim’’ vaadinden sonra Londra merkezli The Economist başta olmak üzere Batı medyasının kendisine yoğun destek vermesi tartışmalara neden oldu.

The Economist Erdoğan

İşi burası çözer

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün konuştuğu Tekirdağ mitinginde The Economist başta olmak üzere Türkiye'ye dışardan müdahale etmeye çalışan Batı medyasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bu Batı alışacak, öyle dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşte burası, işi burası (bu meydan) çözer." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal