Başvuranların hesabına tek bir SMS ile 20 bin TL yatırılıyor! Bankalar fırsatı duyurdu, acil ihtiyaçlar için başvurular başladı

Bankalar müşterilerinin SMS ile kredi başvurularını kabul ediyor. Kredi kullanmak isteyen kişilerin, belirtilen yöntemler ve bilgiler ile SMS göndermesi yeterli oluyor.

04.03.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-15:34) Başvuranların hesabına tek bir SMS ile 20 bin TL yatırılıyor! Bankalar fırsatı duyurdu, acil ihtiyaçlar için başvurular başladı

Bankalar, ilerleyen teknoloji ile birlikte, sundukları bankacılık ürünlerinde de kolaylık sağlamaya devam ediyor. Türkiye’de zorlaşan ekonomik koşullardan dolayı vatandaşlar birikim yapmakta çok güçlük çekmeye başladığı için, ihtiyaçlarını gidermek adına bankaların sunduğu kredilere başvuruyor. Kredi kullanımı gün geçtikçe artış gösteriyor ve bu da bankaların kredi sunarken, başvuru yollarını kolaylaştırmasını sağlıyor. Bu nedenle de birçok banka artık sadece SMS yöntemiyle bile kredi başvurularını kabul ediyor. Bu noktada kredi kullanmak isteyen kişilerin, belirtilen yöntemler ve bilgiler ile SMS göndermesi yeterli oluyor. 

DenizBank SMS ile kredi başvurusu

Nakit ihtiyaçlarını gidermek adına bankalardan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için DenizBank hızlı çözümler sunuyor. DenizBank, %2,47 faiz oranı ve 36 aya kadar vade seçenekleri ile avantajlı kredi fırsatlarını sunuyor. Bu şartlarla birlikte DenizBank’ta 10 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 455,58 TL olarak belirleniyor. DenizBank’ın sunduğu bu krediye başvurmak isteyenler, KREDİM, TCKN ve doğum tarihi bilgilerini yazarak 3280’e SMS gönderebiliyor. 

SMS ile kredi başvurusu

Vakıfbank SMS ile kredi başvurusu 

Türkiye’nin en büyük bankalarından olan ve bir kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank da SMS ile kredi başvurularını kabul ediyor. Vakıfbank’ın sunduğu bu kredide faiz oranları %1,55’ten başlıyor ve 50 bin TL altındaki kredilerde banka en fazla 36 ay vade imkanı sağlıyor ve 50 bin TL ve üzeri kredilerde en fazla 24 ay vade imkanı sunuyor. Vakıfbank’ın sunduğu bu kredilerden yararlanmak isteyenlerin KREDI, TCKN, doğum tarihi, Aylık Gelir bilgilerini yazarak 5724’e SMS göndermesi gerekiyor. 

Aktifbank SMS ile kredi başvurusu 

SMS başvurusu ile kredi veren bankalar arasında yer alan Aktifbank da Türkiye’de büyümekte olan bankalar arasında yer alıyor. Aktifbank, %2,89 faiz oranı ve 36 ay vade ile 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Bu şartlar altında Aktifbank’da 20 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 981,15 TL olarak belirleniyor. Aktifbank’ın sunduğu bu krediye başvurmak isteyenler 40 bin TL’ye kadar olan başvurularında KREDİ, TCKN yazarak 3050’ye SMS gönderebiliyor. Vatandaşların 40 bin TL üzerindeki krediler için Aktifbank şubelerinden ya da PTT şubelerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal