Başkan Recep Tayyip Erdoğan Şehit Ailesine Küfür Eden Lütfü Türkkan'a Ateş Püskürdü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a cevap vererek çarşamba gününü işaret etti.

08.11.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-10:35)

Son dakika gelen bilgilere göre, Bingöl'de şehit ailesine küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaşanan skandal olaydan sonra görevden alındı. Türkiye'nin her kesiminden tepki alan Lütfü Türkkan'a bir tepkide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba gününü işaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaşanan skandal olayın ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1997 yılında Bingöl'ün Gözer Yaylasında şehit edilen İsa Gümren'in ağabeyini ziyaret etti. Konu hakkında her türlü destekle şehit ailesinin arkasında olduğunu vurgulayan Ömer Çelik daha sonra şehidin abisi Ali Gümren'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefon yolu ile görüştürdü.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ

Şehidin ağabeyi ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine destek mesajları verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesinde şu sözlere yer verdi; "Ahmet Bey öncelikle ben bu namus fukarası adama her yerde gerekeni söyledim. Bugün Boşnak dernekleriyle bir toplantım vardı. Orada da yine bütün o derneklerin başkanlarına söyledim. Tabi arkadaşlarım da gerekenleri söylüyorlar. Ancak çarşamba günü benim grup toplantım var. Orada zaten tepeden tırnağa bunlara ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim şehitlerimize, şehitlerimizin bacılarına bunlar en ufak bir hakarette bulunamazlar, bunların alnını karışlarız. Gereken de ne ise bunlara zaten sonuna kadar yapacağız. Bundan geri adım atmamız mümkün değil. Bu adamın bu parlamentonun içerisinde yeri olamaz" 

NELER YAŞANMIŞTI?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi sırasında esnafı ziyaret edip vatandaşlar bir araya gelmişti. Geçtiğimiz günlerde "Burası Kürdistan" ve "Sayın Öcalan" gibi skandallara imza atan Meral Akşener Bingöl'de bir skandala daha imza atmıştı. Meral Akşener'in ziyareti sırasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan'a bir şehit yakını tepki göstermişti. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir yanıt vererek şu sözleri söylemişti;  "Senin bacını s..."

İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişkilerde olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu dile getiren şehit yakını, Lütfü Türkkan'a bu düşüncesini söyledi. Bir süre şehit yakınını dinleyen Lütfü Türkkan daha sonra şu terbiyesiz sözleri söyledi;  "Senin bacını s..." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal