Başkan Erdoğan'ın raket tutuşu NFT'ye dönüştürüldü

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masa tenisi oynadığı sıradaki raket tutuşunun Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürüldüğünü bildirdi.

21.05.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-17:01)

Son zamanlarda tüm dünyada NFT çılgınlığı devam ediyor. Birçok insan tarafından değerli olarak gözüken NFT koleksiyonları için yerli girişimlerde başladı. 

Şimdi ise Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NFT resmi yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın masa tenisi oynadığı esnadaki raket tutuşunun Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürüldüğünü açıkladı.

Başkan Erdoğan'ın raket tutuş NFT'ye dönüştürüldü

Koç, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklaması şu şekilde:

'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın masa tenisindeki merak edilen raket tutuşu, Nitelikli Fikri Tapu'ya dönüştü ve Gençlik ve Spor Bakanımız tarafından kendilerine hediye edildi. 'dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Yenilikçi teknolojileri yakından takip eden dijital gençlerin bakanı Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu tebrik ediyorum.' dedi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal