Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kamu görevlilerine söz söyleyen herkes bu devletin de bu milletin de düşmanıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, "Böyle bir kepazeliğe, ahlaksızlığa asla izin veremeyiz" açıklamasında bulundu.

26.05.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-17:26)

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Etik kurlun çabalarını her zaman desteklediğini beliren Başkan Erdoğan, 'Etik Kurulumuzun giderek artan çabalarını Cumhurbaşkanı olarak daima destekledim, desteklemeyi sürdürüyorum. Geçtiğimiz yıllarda tarihinin en iddialı yönetim değişikliğini gösteren Türkiye, bu vasfını gelece taşıma iradesini de göstermiştir.

Geçtiğimiz yıllarda tarihinin en iddialı yönetim değişikliğini gösteren Türkiye, bu vasfını gelece taşıma iradesini de göstermiştir. Kamuda da vurdumduymaz denilen aşınma yaşanmış olabilir ama bu devletin mayası sağlam olduğu için hepsinin de zamanla üstesinden geldik.' açıklamasında bulundu.

Kamu hizmetlerinin kalitesi arttı

Tüm dikkatimizi büyük ve güçlü Türkiye hedefine yönelteceğimiz kritik bir sürece girdik. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemiz her alanda olduğu gibi kamu hizmetlerinin kalitesinde de çok önemli mesafe kaydetmiştir. Asırlık ihmalleri ve eksikleri bu kadar kısa sürede telafi etmek elbette kolay olmadı. Etik Kurulumuz milletle devlet arasındaki ilişkinin ahlak, saygı çerçevesinde verdiği katkıyla büyük ve güçlü Türkiye vizyonundaki yerini alacaktır.

Kamu görevlilerini tehdit eden CHP'li Kılıçdaroğlu

Son dönemde ana muhalefetin başındaki zatın kamu görevlilerini açıkça tehdit ettiğini gördük.

Baskın yapar gibi kamu kurumlarının kapısında dayanmak ne demek? Hukuk devletinde böyle bir yöntem olabilir mi? Kamu görevlilerine söz söyleyen herkes bu devletin de bu milletin de düşmanıdır.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal