Başkan Erdoğan'a Haddini Aşarak Hakarette Bulunmuştu: Sedef Kabaş Gözaltına Alındı!

CHP yandaşı gazeteci Sedef Kabaş Tele-1 canlı yayınındaki Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözleri nedeniyle gözaltına alındı. Polis nezaretinde evinden alınan Kabaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

22.01.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-14:43)
Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a bir televizyon programında söylediği küstah sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı. Soruşturma sürecinde polis ekipleri saat 02.00 sularında Kabaş'ın Sarıyer'deki evine giderek gözaltına aldı.


Televizyon programında Başkan Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığı belirtilen Kabaş, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından Kabaş'ın 2 avukatının da Emniyet Müdürlüğü'ne geldikleri teyit  edildi.




Avukat Uğur Poyraz ise gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, "Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum" diye paylaşımda bulundu.


İŞTE O KÜSTAH İFADELER


Sedef Kabaş, 'Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur' gibi küstah kelimeler kullanmıştı.


BAKAN GÜL SEDEF KABAŞ'IN SÖZLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNDU


Açıklamaları şu şekilde:

Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal