Başkan Erdoğan ve Bahçeli'nin Poz Verirken Kullandığı Harita Yunanları Rahatsız Etmiş

Başkan Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Beştepe'deki görüşmesinde 'Türk Dünyası' haritası işle beraber poz vermesi, Yunan basını tarafından 'kışkırtıcı' olacak şekilde ifade edildi.

19.11.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-14:09) Başkan Erdoğan ve Bahçeli'nin Poz Verirken Kullandığı Harita Yunanları Rahatsız Etmiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle, geçmiş olduğumuz gün Beştepe'de bir araya gelip buluştu. İkili görüşmesinde, çeşitli siyasi ve ekonomik meseleleri istişare ederek görüştü.

Basına kapalı bir şekilde gerçekleşen görüşme ve yaklaşık olarak 45 dakika sürmüş olan toplantıda Bahçeli, üzerinde çalışmış olduğu ve özel olarak da tasarlayıp çizdirdiği 'Türk Dünyası Haritası'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti.


ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN POZU YUNANLILARI RAHATSIZ ETTİ

Erdoğan - Bahçeli görüşmesine damga vuran söz konusu fotoğraf Yunan basınını da bir hayli rahatsız etmiş durumda.

Yunan Greek City Times isimli haber sitesi, harita ile verilen pozu 'kışkırtıcı' olacak bir şekilde ifade ederken, 'Erdoğan, Trakya ve Kıbrıs'ı da içeren kışkırtıcı bir 'Türk dünyası' haritasına sahip.' yorumunda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal