Başkan Erdoğan Sağlığı Hakkında Yapılan Çirkin Yorumlara Basketbol Oynayarak Cevap Verdi!

Muhalefet cephesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında yaptıkları yorumlara cevap geldi.

05.11.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-15:54)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Ümraniye'de bulunan Hacı Nusret Yıldırım Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Ümraniye Millet Bahçesi'ne uğradı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada gençlerle basket oynadı.


BAŞKAN ERDOĞAN BİR OKULU ZİYARET ETTİ

Basketbol oynadıktan sonra Saray Anadolu İmam hatip Lisesini Ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında AK Parti sosyal medya hesapları şu açıklamayı yazdı;  "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti."


NELER YAŞANMIŞTI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapılan çirkin ve yalan paylaşımlara Cumhurbaşkanı İletişim Başkanından cevap geldi.

CHP trolleri ve yandaş basın aylardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında hem çirkin hem de olumsuz anlamda paylaşımlar yapıyordu. Asparagas haberlerin birbiri ardına sıralandığı yandaş basında, "Erdoğan öldü" manşeti gündem oldu. 

CUMHURBAŞKANI İLETİŞİM BAŞKANINDAN ANLAMI PAYLAŞIM

Bu yakışıksız iddiaların ardından Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı yaptığı Twitter paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'dan Ankara'ya yaptığı yolcuğu paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tören yerine yürüdüğü videoda Başkan Recep Tayyip  Erdoğan gayet sağlıklı gözüktü. Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı paylaştığı görüntüye "Dosta güven, düşmana korku…" açıklamasını yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Twitter'da yapılan karalama kampanyalarına karşı işlem başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yürütülen sanal devriye faaliyetlerinde kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine (etiket) başlatıldığına rastlanılmıştır. Bahse konu hashtag (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır."


EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Gün içinde CHP'li trollerin ve fondaş medyanın çabaları ile Twitter'da gündem olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine yapılan yorumlara inceleme başlattı. Bu etikette küfür, hakaret, ve iftira atan kişiler hakkında inceleme başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamanın tam halinde şu ifadelere yer verdi; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir. Yürütülen sanal devriye faaliyetlerinde kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine (etiket) başlatıldığına rastlanılmıştır. Bahse konu hashtag (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır. Yalan, mesnetsiz ve dezenformasyon ihtiva eden paylaşımlar hakkında gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere gönderilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal