Başkan Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor: Kritik konular masada!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanacak. Toplantıda, Ukrayna meselelerinde yaşanan son gelişmeler ele alınacak. İşte detaylar…

28.02.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-16:01)

Ankara, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlattığı askeri harekatını yakından takip ediyor. Başkan Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplanacak olan Kabine Toplantısında, bölgede yaşanan gelişmelerin Türkiye üzerindeki etkisi masada olacak. 

Ukrayna Rusya krizi masada

Ukrayna Rusya meselesinde yaşanan gelişmelerle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarının mevkidaşları ile birlikte ortak yürüttüğü diplomatik temaslar toplantıda ele alınacak. Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan Kabine Toplantısında, Rusya’nın Ukrayna’daki işgalini sona erdirmesi adına atılacak adımlar konuşulacak. 

Rusya Ukrayna

Türk vatandaşlarının tahliyesi

Ukrayna’nın işgali sonrasında bölgede bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesine yönelik yürütülen çalışmalar ele alınacak. Bir dizi konunun ele alınacağı toplantıda, ekonomi başta olmak üzere iç gelişmelere dair konularda masaya yatırılacak. 

Cumhurbaşkanlığı kabinesi

Elektrik düzenlemesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik üretim ve dağıtım şirketleri temsilcilerinin görüşü alarak tamamladığı çalışmayı bugün gerçekleşecek olan toplantıda sunacak. 

Erdoğan ulusa seslenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi konunun ele alınacağı toplantının ardından halka sesleniş konuşması yapacak. Başkan Erdoğan’ın toplantıda görüşülecek olan yeni düzenlemelerle ilgili de kamuoyuna açıklama yapılması bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal