Başkan Erdoğan Abu Dabi Velihat Prensi İle Ankara'da Anlaşmalar İmzalandı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi velihat prensi Zayed ile Ankara'da basın mensupları önünde anlaşmaları imzaladı.

24.11.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-17:57) Başkan Erdoğan Abu Dabi Velihat Prensi İle Ankara'da Anlaşmalar İmzalandı!

Abu Dabi velihat prensi Zayed ile toplantı yapan Başkan Erdoğan, toplantı sonrası basın mensupları önünde anlaşmaları imzaladı.

BAE TÜRKİYE'YE DOĞRUDAN YATIRIM YAPACAK

Kulislerden edinilen bilgilere göre  Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında iki ülke arasında ticaret, enerji ve çevre alanlarında iş birliğini geliştirecek anlaşmaların yanı sıra doğrudan yatırımlarda yapılacak.

YENİLENEBİLİR ENERJİ PROJELERİ DESTEKLENECEK

Yapılan anlaşmalar neticesinde BAE ağırlıklı olarak Türkiye'de yapılacak olan yenilenebilir projelere destek olacak. Bunun yanı sıra, enerji, petrokimya, teknoloji, ulaşım, altyapı, sağlık, finansal hizmetler, gıda ve tarım alanlarında Türkiye'ye doğrudan yatırımlar yapılacak.

TÜRKİYE-BAE ARASINDA SAĞLIK ALANINDA İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK

Yapılan ikili görüşmeler sonucunda, Kalyon Holding'le enerji, altyapı ve ulaştırma alanlarında, CCN Group'la da sağlık alanında yeni anlaşmaların imzalanacağı bilgisi öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal