Başkan Erdoğan 96 Yeni Tesisin Açılış Töreninde! 'Halkımızı Yüksek Faize Ezdirmeyeceğiz'

Başkan Erdoğan, İzmir'de 96 yeni tesisin açılış töreninde faiz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

26.11.2021-17:05 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-16:10) Başkan Erdoğan 96 Yeni Tesisin Açılış Töreninde! 'Halkımızı Yüksek Faize Ezdirmeyeceğiz'

Başkan Erdoğan, İzmir’de katıldığı deprem konutları teslim töreninin ardından İzmir’deki yapımı tamamlanan 96 yeni tesisin açılış törenine de katıldı. Törende açıklamalar yapan Başkan Erdoğan, ‘Bu faizler düşecek. Biz, yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz.’ dedi. Attığımız her adımın ülkemize kazandırdığımız her eser ve hizmetin gerisinde Türkiye’yi kendi imkan ve gayretleriyle yoluna devam edebilecek bir ülke olma gayreti vardı. Dünya 5’ten büyüktür diyoruz ya işte ekonomide de aynısını söylüyoruz. IMF ve Dünya Bankası üzerinden küresel ekonomiyi haraca bağlayanlara dünya ekonomisi 5’ten büyüktür diyerek karşı çıkıyoruz.

YÜKSEK FAİZE HALKIMIZI DA ÇİFTÇİMİZİ DE EZDİRMEYECEĞİZ

İzmir’de açıklamalarına devam eden Başkan Erdoğan, mandacı siyasetçiler için var güçleri ile üzerimize geliyorlar dedi. Ülkemizdeki mandacı siyasetçiler ise bu kurtuluş mücadelesini tam tersi gibi göstermeye çalışıyorlar. Var güçleriyle üzerimize geliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim istihdam ve cari denge odaklı politikamızdan geri döndüremeyecekler. Biz yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Bu faizler düşecek. Ülkemizin ihracatını 36 milyar dolardan aldık 216 milyar dolara çıkardık. Ülkemizi 2008 ve 2019 krizi yılları dışında hep büyüttük.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal