Başakşehir'e Transfer Olan Salih Uçan'dan İlk Açıklamalar!

Beşiktaş'tan kiralık olarak Medipol Başakşehir'e transfer olan Salih Uçan katıldığı antrenmanda basın mensuplarına transfer süreci ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.01.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-12:30) Başakşehir'e Transfer Olan Salih Uçan'dan İlk Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a sezon başında Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte imza atan Salih Uçan, geldiği günden bu yana siyah beyazlılarda beklentilerin altında kalmıştı.

BAŞAKŞEHİR'E KİRALIK OLARAK TRANSFER OLDU

Beşiktaş'tan daha fazla süre alabileceği bir takıma giderek tekrardan kendini ispatlamak isteyen 27 yaşındaki Salih Uçan, çeşitli takımlarla yapılan görüşmelerin ardından bugün sezon sonuna kadar Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'e kiralık olarak gönderilmişti.


TRANSFERİNİN ARDINDAN İLK SÖZLERİ...

Transferinin açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş'ın Antalya'da düzenlediği kamptan ayrılarak yeni takımı Medipol Başakşehir'in Antalya kampına katılan Salih Uçan, çıktığı ilk antrenmanda basın mensuplarına transfer süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Salih Uçan, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Transferim için mutluyum. 4 aylık bir süreç var ve elimden geldiğince Başakşehir ailesine yardımcı olmak istiyorum. Çok fazla süre bulamadım, Beşiktaş’ta sezon başında yaşadığım sakatlık vardı darbeye bağlı. Antrenman kaçırdım, birkaç sakatlık yaşadım ve hastanede 1 hafta kaldığım zaman oldu. Ligin ilk dönemi benim için şanssız geçti. Hastalık yaşamasam, antrenman kaçırmasam ve kendimi fiziksel olarak yukarı çekseydim daha fazla oynayabilirdim. Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'den takım arkadaşlığımız vardı. Emre hocamız beni aradı ve benimle ilgili görüşlerini belirtti, aklıma yattı. Diğer takımlardan hocalar da aradı, onların da tekliflerine teşekkür ederim. Umarım hem benim hem Beşiktaş hem Başakşehir için iyi olur. Hedeflerim her zaman sahanın içinde olmak, mücadele etmek. Sahada bulunduğum sürede asla sorun yaşamıyorum. Ama tabi ki sahada bulunmadığınız zamanlar sorunlar yaşıyoruz. Futbolcu her zaman oynamak ister, buraya oynamak için geldim. İnşallah oynarım da. Her yerde forma rekabeti vardır. ' ifadelerini kullanarak turuncu lacivertli formayla ilk açıklamalarını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal