Başakşehir'de, Beşiktaş Maçının Ardından Stefano Okaka Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de Başakşehir kendi evinde Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederken maça damva vuran isim Başakşehirli Stefano Okaka oldu. Futbolcudan maçın ardından ses getiren açıklamalar geldi.

16.10.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-15:27) Başakşehir'de, Beşiktaş Maçının Ardından Stefano Okaka Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Başakşehir takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde ilk lig maçına çıktı. Emre Belözoğlu'nun ilk karşılaşmasında zorlu Beşiktaş sınavına çıktığı karşılaşmada Beşiktaş karşısında 3-2 galip gelmesini bildi. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri zorlu karşılaşmadan 3 puanı alan taraf olurken, karşılaşmaya Başakşehir takımının deneyimli forveti Stefano Okaka vurdu. Attığı 2 golün ardından maça damga vuran futbolcu maçın ardından ses getirecek açıklamalarda bulundu. Futbolcunun açıklamaları büyük gündem oldu.

BEŞİKTAŞ MAÇININ KAHRAMANI STEFANO OKAKA'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Süper Lig'in 9. haftasında ağırladıkları Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden takımda maçın ardından takımın deneyimli forveti Stefano Okaka'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Stefano Okaka, 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada muazzam bir iş çıkardıklarını belirtti. Başakşehir'in deneyimli forveti Stefano Okaka yaptığı açıklamada, ''Galibiyetten ötürü herkesi tebrik ediyorum. Büyük bir takıma karşı önemli bir maç oynadık. Yeni antrenörümüz Emre Belözoğlu ile çok iyi çalışmalar yaptık. Çok muazzam bir iş çıkardık. Agresif futbol oynadığımız zaman sonuç da geliyor.''

''Bazen sezona iyi başlıyorum, ertesi sene aynısı olmuyor, futbol da böyle bir şey. Takıma faydalı olma anlamında iyi işler çıkardığımı düşünüyorum. Gol attıkça kendinizi bulmaya devam edersiniz ve hep daha fazlasını istersiniz.''

32 yaşındaki Stefano Okaka yaz transfer sezonunda İtalya Serie A Ligi takımlarından Udinese'den Başakşahir takımına transfer olmuştu. Futbolcu bu sezon gösterdiği performansla adeta kendisine hayran bırakıyor. Stefano Okaka'nın ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği performans Süper Lig'de büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal