Beşiktaş, Atiba Hutchinson'dan Gelen Kötü Haberle Sarsıldı!

Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada sakatlanan Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson ile ilgili Beşiktaş resmi açıklama yaptı.

16.10.2021-13:05 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-13:59) Beşiktaş, Atiba Hutchinson'dan Gelen Kötü Haberle Sarsıldı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında zorlu Başakşehir deplasmanına çıkmıştı. Siyah beyazlılara Kanadalı futbolcudan kötü haber geldi. Başakşehir deplasmanından mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlılara bir kötü haber de Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson'dan geldi. Kanadalı futbolcudan gelen haber, siyah beyazlı yönetimi adeta şoka uğrattı.

ATİBA HUTCHİNSON DEV MAÇLARDA SAHADA OLMAYACAK

Süper Lig'de Başakşehir deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'a kötü bir haber daha geldi. Siyah beyazlıların Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, karşılaşmada hissettiği ağrı nedeniyle oyundan çıkmıştı. Zorlu maça devam edemeyen Atiba Hutchinson ile ilgili Beşiktaş resmi açıklama yayınladı. Atiba'nın uyluk adalesinde gerilme ve ödem olduğu aktarıldı. Kanadalı yıldız Atiba'nın, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak zorlu Sporting Lizbon ve Süper Lig'de oynanacak olan zorlu Galatasaray derbisinde sahada yer almayacağı aktarıldı. Futbolcudan gelen haber Beşiktaş takımında şok etkisi yarattı. Takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın gelen haber sonrasında kara kara düşündüğü ve oynanacak zorlu maçlarda oyunda nasıl bir rotasyon yapacağı merak ediliyor. Kanadalı yıldızdan gelen haber hem Beşiktaş takımını hem de taraftarları çok endişelendirdi. Siyah beyazlı takımla ilgili sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor.  

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

''Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada, sol uyluk ön adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Atiba Hutchinson’ın uyluk ön adalesinde (rectus femoris) gerilme ve ödem bulguları tespit edilmiştir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal