Başak Burcunun Özellikleri Kadın

Başak burcu denilince, Zodyak’ın en dediğim dedik, en mükemmeliyetçi, en temizlik takıntılı insanları akla gelir. Onlar hiçbir şeyi bir anda beğenmezler. Genelde her meseleyi ince eleyip sık dokurlar. Her şeyin üstüne çok düşünürler. Bir konuda eyleme geçebilmeleri, haftaları, hatta ayları alabilir.

27.07.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-17:00) Başak Burcunun Özellikleri Kadın

Başak burcunun özellikleri kadın açısından ele alındığında, onların da çok genel davrandıkları görülür. Asla, kendi rutinlerinin dışına çıkmazlar. Daima gerçekçidirler. Biraz huysuz tarafları da vardır. Onları alttan almak gerekir, yoksa konuyu uzatabilirler.

Başak Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Başak burcu, ev, iş, aile, okul, tatil vb. gibi gündelik başlıkların insanıdır. Yalnız yaşasa bile, kendi kuralları dahilinde, kimseyi mesafenin ötesine geçirmeyen bir soğukkanlılıkları vardır. Sürekli ciddidirler. Kahkaha attıklarını göremezsiniz. Gülümseseler dahi, bu eylemin alaycılığa mı tekabül ettiği, yoksa sevindikleri için mi yapıldığı bir parça belirsiz kalacaktır.

Samimi hareketlerden, dokunarak iletişim kurmaktan hiç hoşlanmazlar. İnsanlarla aralarında hep buz gibi bir aralık vardır. Çok sessizdirler; sesleri az duyulur. Kısık bir tonla konuşurlar. Kızdıklarında da, bunu büyük bir tepkiyle dile getiremezler. Dile getirseler bile, çok kızdılar mı, yoksa şaka mı yapıyorlar, pek anlayamazsınız. Çünkü, insanları inceden inceye iğnelemeyi çok severler. Kişilere kendi doğruları ekseninde, laf edebilirler. Kinayenin ustasıdırlar.

Başak Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Başak burcunun özellikleri kadın hususunda özel olarak değerlendirildiğinde, yalnızlıklarına düşkün oldukları görülecektir. Kendi özel alanlarına, aile bireyleri, eşleri, çocukları bile giremez. Onu canının istemediği bir şeyi yapmaya zorlayamazsınız. İnatçıdır. Sürekli ciddiyetle gezerler, sevgilerini yoğun şekilde belli etmezler. Onlardan ilgi, sarılma, şefkat dolu tavırlar beklerseniz, yanılırsınız. İyi niyetlidirler; ama, bu konuda bile yardımlarını bile belli bir mesafeden yaparlar.

Evli olan Başak kadınları eşlerine çok bağlıdır. Fakat, baskın karakterler oldukları için, ev içi otoriteyi ve her türlü kararı önce onlar alırlar. Eşlerinin ve çocuklarının yaşamlarına müdahale etme hakkını kendilerinde görürlerken, onlara kimse müdahale etmeyi aklından bile geçiremez.

Güvenilir insanlardır. Az sayıda ve kadın ağırlıklı arkadaşları bulunurken, erkeklere karşı biraz tavır alırlar. Kötü gün dostudurlar. Başınız sıkıştığında, rahatlıkla bir Başak burcu kadını size kollarını açacaktır. Yine de, kendi ayakları üstünde durmayan, otlakçı, çıkarcı insanlardan hoşlanmazlar. Yardımı da yapabildikleri noktaya kadar yaparlar. Ondan sonra gerisini kişilere bırakırlar. Bu yüzden, ondan faydalandığınızı veya işlerin üstüne kaldığını gördüğü an geri çekilecektir.

Aşkta ve sekste çok seçicidirler. Günlük ilişkilerden, yüzeysel iletişimlerden çok, derinlikli etkileşimleri tercih ederler. Gerekirse, yalnızlıklarına da sahip çıktıkları da olur. Kaliteli şeylere düşkünlükleri vardır.

Başak Burcu Kadınıyla Anlaşmanın  Yolları Nelerdir?

Başak burcunun özellikleri kadın üstünden değerlendirildiğinde, onunla anlaşmanın en iyi yolu, iletişimi zamana bırakmaktır. Yavaş yavaş, sakince gelişen iletişimlerden hazzederler. Herkesin özel alanlarına hürmet gösterdikleri gibi, onların özel alanlarına da özenle saygı duyulmalıdır. Nitekim, Başak kadınıyla çok yakınlaşırsanız, zaten sürekli bir şeylerden şikayet edeceği ve huysuz tavırlar takınacağı için, bundan bıkmanız da olası olacaktır. Ama, onunla uzaktan, ara ara, belli çerçeveler dahilinde görüşürseniz siz de rahat edersiniz.

Evli Başak burçlarını da evde kendi hallerine bırakmanız ve biraz alttan alıp, söylenmelerini de duymazlıktan gelmeyi öğrenmelisiniz. Kötü niyetli değilseler bile, zor insanlardır. Onlarla ortak bir yaşam alanında anlaşabilmek büyük bir emek ve evliya sabrı ister.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal