Başak Burcunun Özellikleri Erkek

Bir Başak erkeğinin ayaklarını yerden kesmek çok zor bir iştir. İlham vermek, ona yeteneklerini hatırlatmak için bir partnere ihtiyacı vardır ve genellikle böyle bir insanı platonik ve tamamen irrasyonel alanlarda bulur.

27.07.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-17:19) Başak Burcunun Özellikleri Erkek

Bir Başak erkeği ile ilişki kurabilmek için, kişinin temizlik ve düzen ihtiyacına saygı duyulması gerekir. Başak Burcu Erkeğinin Özellikleri; Çoğu durumda yavaşça, dikkatlice romantik bir havaya girer ve ciddi bir şeye başlamadan önce birini tanımak için zaman ayırmayı sever. Nasıl karşılık alacağını bildiğinde, partneri ona daha az ilgi göstermediğinden emin olmalıdır. Bir Başak erkeği soğuk bir tavırda takınabilir, ama sizi kandırmasına izin vermeyin. Derin ve şehvetli ihtiyaçları vardır ve sadece partneri yeterince sabırlıysa, her şeyi aşırı hassaslaştırma eğilimine dayanabiliyorsa, sonunda ısınacaktır.

  • Element: Toprak
  • Renk: Gri, Bej, Soluk Sarı
  • Gün: Çarşamba
  • Gezegen: Merkür
  • Genel Uyumluluk: Balık, Yengeç
  • Şanslı Sayılar: 5, 14, 15, 23, 32
  • Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
  • Güçlü yönleri: Çalışkan, uyumlu, ikna kabiliyeti yüksek
  • Zayıf Yönleri: kendini ve başkalarını aşırı eleştirmek, Utangaçlık, endişe
  • Başak burcunun sevdiği şeyler: Hayvanlar, sağlıklı yiyecekler, kitaplar, doğa, temizlik
  • Başak burcunun sevmediği şeyler: Kabalık, yardım istemek

Bir Başak erkeğinin ayaklarını yerden kesmek çok zor bir iştir. İlham vermek, ona yeteneklerini hatırlatmak için bir partnere ihtiyacı vardır ve genellikle böyle bir insanı platonik ve tamamen irrasyonel alanlarda bulur. Dürüst, sabırlı ve düzenli birini aramak için her zaman doğru kişiyle çok uzun süre geçirmeye hazırdır.

Başak Burcu Kariyer ve Para

Başak burcu erkeğinin özellikleri arasında pratik, analitik ve çalışkanlık vardır, her zaman sorunun özünü tam olarak nerede arayacağını bilir. Yapıları gereği iyi organizasyon, evrak işleri, problem çözme, zihinlerini kullanma ve elleri ile çalışma gerektiren işlerde mükemmellerdir. Bir işe kendilerini verdiklerinde yapacakları şeyin en iyisini ortaya koymaları ile tanınırlar. Kitaplara ve sanatsal ifadelere aşık olarak, iyi eleştirmenler olurlar, insanlığa yardım etme iç güdüleri onları doktor, hemşire veya psikolog olmaya iter.

 Başak burcu erkekleri gereksiz harcamaları kötü bir alışkanlık veya şımarık olma meselesi olarak görürler ve her zaman çok pahalı olmayan pratik çözümlere tutunurlar. Ne yazık ki, bu yaklaşım bazen onları biraz cimri bir hale getirebilir. Bazen insanları şımartmaları gerektiğini öğrenmeleri gerekir.

Başak Burcu Erkeği Arkadaş ve Aile

Arkadaşlar; her zaman bir sorunun nasıl çözüleceği konusunda bir fikri olan başak burcu erkeği mükemmel birer akıl hocalarıdır. Bu yüzden onlarla arkadaş olmak için son derece yararlıdır, ancak her şeyde ve etrafındaki herkes de sorun arama ihtiyaçlarını da ortaya çıkarırlar. Sağlam bir ilişki kurdukları insanlara önem verir, yıllarını onunla geçirir ve onları mümkün olan her şekilde yardım eder. Bir Başak ile samimi bir dostluk her zaman iyi işler ile sonuçlanır.

Aile – Başak burcu olan insanlar ailelerine çok adanmıştır, yaşlı ve hasta insanlara yardım ederler. Geleneklerini ve sorumluluklarının önemini bilirler, yetiştirilme tarzlarından gurur duyarlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal