Başak Burcunun Anlamı

Bütün burçlar, niteliklerine göre kendi içlerinde üç gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Sabit burçlar mevsim bitişlerine denk gelirler. Başak burcu da sabit burçlar arasında yer almaktadır. Yaz mevsimini sona erdirirler.

27.07.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-17:06) Başak Burcunun Anlamı

23 Ağustos ile 22 Eylül tarihleri arasında doğanlar Başak burcudur. Başak burcunun gezegeni Merkür’dür. Toprak elementi burcudur. Peki Başak burcunun anlamı nedir? Başak burcunun özellikleri nelerdir?

Başak Burcu Özellikleri

Başak burçları çalışkanlıkları ve disiplinli olmaları ile tanınırlar. Ayrıntılara çok önem verirler. Mükemmeliyetçi bir yapıları vardır. Yaptıkları her şeyi kusursuz bir şekilde yerine getirmek konusunda takıntılıdırlar.

Başak burcu kişiler fazlasıyla meraklı ve konuşkandırlar. Bir şeyleri eleştirmekten ve başkalarına fikirler vermekten hoşlanırlar. Bu durum bazen çevrelerindeki kişiler tarafından olumsuz karşılanabilir.

Çok titiz ve planlı olan başak burcu insanları, her şeyin bir düzen içinde ilerlemesi için uğraşırlar. Spontane ve anlık bir yaşam tarzı onlara göre değildir.

Merakları ve mükemmeliyetçilikleri yüzünden zaman zaman fazla düşünceli olabilirler. Bu durum onları negatife düşürebilir. Böyle zamanlara kafalarında kurdukları gerçekçi olmayan düşüncelerin etkisi altına girebilirler.

Başak burcu kişiler, asla boş hayaller kurmazlar. Attıkları adımların genellikle planlanmış ve net sebepleri vardır. Bu yönleri ile çevrelerinin güvenini kazanırlar.

Bakımlı görünmek, uyumlu giyinmek onlar için önemlidir. Mükemmelliğe çok odaklanmış olmaları, sosyal hayatlarında onları olumsuz etkileyebilir.

Başak Burcu Kariyer Hayatı

Başak burcu kişiler, çalışkanlıkları sayesinde her işte başarılı olma potansiyeline sahiptirler. Ellerini attıkları her işi en iyi şekilde bitirmeye odaklıdırlar. Matematiksel zekaları da oldukça güçlüdür. Sağlık sektörü çalışanı, kimyager, mühendis, eczacı, öğretmen, psikolog olabilirler. Bu alanlar onlar için uygun olacaktır.

Başak Burcu Sağlık Durumu

Başak burçları astrolojide tüm sağlık alanlarını simgelemektedir. Sağlıkları konusunda çok titiz ve dikkatlidirler. Yakınlarına da aynı özeni göstermekten geri kalmazlar. Bu sebeple zaman zaman hastalık hastası bir tutum içinde girip boşuna endişelenmeleri de olağandır.

Başak burcu kişiler, genellikle bağırsaklar ve karın bölgesinde sağlık problemleri yaşayabilmektedirler.

Başak Burcu Özel Hayatı

Başak burçları, mantığa önem veren kişilerdir. Duygularının kendilerini ele geçirmesine izin vermezler. İlişkilerin peşinde koşmazlar. Sürekli bir aşk arayışları yoktur. Gerçekten sevdikleri ciddi bir beraberliğe başlarlarsa karşı tarafın mutluluğu için ellerinden geleni yaparlar. Kendilerinden önce partnerlerini düşünürler. Aynı ilgiyi de karşıdan beklerler. Bu ilgiyi göremediklerinde ise kalpleri çok kırılır. Kendileri gibi disiplinli ve çalışkan insanlarla ilişki kurmak isterler.

Başak Burcu Ünlü İsimler

- Beyonce

- Uğur Dündar

- Michael Jackson

- Cüneyt Arkın

- Pink

- Kobe Bryant

- Aras bulut İynemli

- Fatih Terim

- Stephen King

- Bergüzar Korel

- Tom Ford

- Richard Gere

- Emre Belözoğlu

- Amy Winehouse

- Freddie Mercury

- Keanu Reeves

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal