Barış Pınarı Bölgesinde 6 Terörist Öldürüldü

MSB: Barış Pınarı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi.

23.05.2021-15:55 - (Son Güncelleme: 23.05.2021-16:29) Barış Pınarı Bölgesinde 6 Terörist Öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, 'Barış Pınarı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi.' dedi. Mehmetçik, Barış Pınarı bölgesinde terör örgütleriyle mücadele gösterme faaliyetlerini başarılı ve azimli bir şekilde devam ettiriyor. 

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

 Buna bağlı bir şekilde son olarak Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde olan 6 PKK/YPG'li teröristin ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabından (Twitter) konuya dair bir açıklama paylaşıldı. 

‘KOMANDOLARIMIZDAN TERÖRE GEÇİT YOK’ 

MSB tarafından yayınlanan 6 PKK/YPG’li terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

‘Kahraman Komandolarımızdan teröre geçit yok ‘Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmak üzere saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG’li terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildi.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal