Barış Akarsu filmi ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi oyuncuları kimler olacak?

Genç yaşta hayatını kaybeden rock müziğin sevilen isimlerinden Barış Akarsu’nun film oluyor. Başarılı müzisyenin hayatının film olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Filmin ne zaman çıkacağı merak edilirken, filmde kimlerin oynayacağı da merak konusu oldu. Birçok kişi Barış Akarsu filmi ne zaman çıkacak? Filmde kimler yer alacak? Sorularına yanıt aramaya başladı.

10.04.2022-20:48 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-20:48) Barış Akarsu filmi ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi oyuncuları kimler olacak?

Rock müzik piyasını sallayan ve bir döneme damga vuran isimlerden olan Barış Akarsu’nun hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle genç yaşta hayatını kaybeden başarılı isim, sevenlerini yasa boğmuştu. Barış Akarsu, genç yaşta yakaladığı başarısıyla bugün bile adından söz ettiriyor. Akarsu’nun hayatının film olacağının açıklanmasının ardından, filde genç şarkıcıyı kimin canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Birçok kişi filmin vizyon tarihini ve oyuncularını araştırmaya başladı. Filmde Barış Akarsu’yu canlandıracak kişi de belli oldu.

Geçirdiği trafik kazası sonrası günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı veren Barış Akarsu, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetmişti. Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Barış Akarsu’nun genç yaştaki kaybı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Barış Akarsu’nun ismi hayatının beyaz perdeye taşınacağının açıklanmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Filmde Akarsu’yu canlandıracak isim belli olurken, filmin vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

28 yaşında hayata gözlerini yuman başarılı rockcı Barış Akarsu’yu filmde, günümüzün başarılı oyuncularından İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Aytaç Medya imzasıyla izleyiciyle buluşacağı konuşulan film için İsmail Ege Şaşmaz hazırlıklara başladı. Barış Akarsu’ya benzeyebilmek ve rolünün hakkını verebilmek için sıkı bir kampa girdiği belirtilen Şaşmaz’ın makyaj ve müzik provaları yapıyor.

İsmail Ege Şaşmaz

Barış Akarsu Kimdir?

Barış Akarsu 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da doğdu. Akarsu, ilk ve orta öğrenimini Amasra’da aldı. Lise döneminde Amasra Yelken Kulübü’ne katılarak profesyonel olarak yelken sporuyla ilgilendi. Spor kariyerinin ardından müzik hayatına girmesi ise, Amasra’ya gelen müzisyenlerden etkilenmesi ve mızıka, gitar gibi enstrümanları çalmayı öğrenmesiyle oldu. 1970- 1980’lerin rock, hard rock ve heavy metal gruplarını dinleyen ve bu sanatçılardan etkilenen Barış Akarsu, Antalya’da müzisyenlik ve animatörlük yaptı. Daha sonra Ankara’ya giden Akarsu, burada da barmenlik, garsonluk ve müzisyenlik gibi mesleklerle uğraştı. Ankara’dan sonra Karadeniz Ereğlisi’ne giden Akarsu, dört yıl boyunca barlarda, yerel televizyon programları ve radyo programları yaptı. O dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye isimli yarışma programına katıldı. 4 Temmuz 2004 tarihinde yarışmada birincilik elde eden Barış Akarsu, İstanbul’a yerleşerek burada müzikle ilgilenmeye devam etti.

Akarsu’nun müzik kariyeri

İstanbul’da müzik kariyerine hızlı bir giriş yapan Barış Akarsu, 31 Aralık 2004 tarihinde Islak Islak isimli ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu. İlk albümünün ardından aynı yıl; ‘Islak Islak’, ‘Kimdir o’, ‘Amasra’ ve ‘Mavi’ isimli şarkılarına klip çekti.

3 Ağustos 2006 tarihinde ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerekir isimli albümü de raflarda yerini aldı. Albümde ikisinin söz ve bestesi kendine ait olan 10 yeni şarkı ve bir cover şarkı bulunuyordu. Akarsu, müzik kariyerinin yanında oyunculuğa da adım attı. 2006’da Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalancı Yarim isimli dizide başrolde yer aldı. Yalancı Yarim dizisiyle birlikte “Alfonso Tarık” ismiyle anılmaya başladı.

Doğum gününde kaza yaptı

Ünlü isim 28. Yaş gününü kutladığı 29 Haziran 2007 Cuma günü, gece saat 22:30 sularında tarik kazası geçirdi. Muğla Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafedeki Torba Kavşağı'nda meydana gelen kazada, araçta bulunan 2 kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Barış Akarsu ise kalbi durmuş olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleyle yeniden hayata döndürüldü. 5 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü yaşam savaşını kaybetti. Akşam saat 20:10 civarında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun ölümü saat 23:10’da açıklandı. Genç yaşta acı bir şekilde hayata gözlerini yuman başarılı müzisyen Barış Akarsu, Amasra’da toprağa verildi.

Ünlü ismin genç yaştaki kaybının ardından, hayatı beyaz perdede izleyicilerle buluşacak. Başarılı şarkıcıyı filmde, genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Filmin vizyon tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal