12.11.2021-13:08 (Son Güncelleme:12.11.2021-13:42)


1

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'nun geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakabileceği aktarıldı.



2

Sezon başında bedelsiz olarak İngiltere Premier League ekibi Manchester City'e transfer olan Arjantinli yıldız Sergio Aguero ile ilgili kiritk gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu sezon başıda bedelsiz olarak İngiliz devi Manchester City'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutmuştu.



3

Futbolcunun Barcelona'ya transferi çok büyük ses getirmişti. Arjantinli yıldız Sergio Kun Aguero, son olarak Deportive Alaves maçında yaşadığı nefes darlığı dolayısıyla nefes darlığı nedeniyle oyundan çıkmış ve sonrasında futbolcuya kalp ritim bozukluğu teşhişi konmuştu.



4

Arjantinli yıldızın tedavi sürecinden dolayı en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Yıldız futbolcuyla ilgili çok önemli yeni bir haber geldi. İspanyol basınında alınan haberlere göre Agüero'nun kalbindeki problemin sanıldığından daha ciddi olduğu ve yıldız futbolcunun futbolu bırakmak zorunda kalabileceği ifade edildi.



5

Arjantinli yıldız Sergio Agüero, uzun yıllar formasını terlettiği Manchester City'de geçirdiği başarılı sezonlarla futbol dünyasında akılda kazınan isimlerden birisi haline geldi.



6

i. Yıldız futbolcu yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olarak büyük ses getirmişti. Arjantinli yıldız sakatlığı nedeniyle Barcelona formasından uzak kalırken, Katalan ekibinde yeni yeni forma giymeye başlamışken geçirdiği kalp sorunu nedeniyle sahayı terk etmişti. Futbolcunun yaşadığı bu durum futbol dünyasını oldukça derinden etkiledi. Arjantinli yıldız futbolcuya gerek futbol dünyasından gerek spor dünyasından yoğun bir şekilde destek geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR