Barcelonalı Genç Yıldız Pedri'nin Serbest Kalma Bedeli Dudak Uçuklattı!

İspanyol ekibi Barcelona 18 yaşındaki genç yeteneği Pedri ile nikah tazeledi. Futbolcu ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalanırken, futbolcunun serbest kalma bedeli ise duyanları hayrete düşürdü.

14.10.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-16:54) Barcelonalı Genç Yıldız Pedri'nin Serbest Kalma Bedeli Dudak Uçuklattı!

İspanyol devi Barcelona'da son yıllarda oynadığı futbol ile gerek Katalan ekibinde gerek İspanyol devinde ön plana çıkan futbolculardan birisi olan genç yetenek Pedri oynadığı futbol ile kendisine hayran bırakıyor. Oynadığı futbol ile son zamanlara damga vuran futbolcu henüz 18 yaşında olmasına rağmen Katalan ekibi Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın vazgeçilmez futbolcuları arasındaki yerini aldı. Genç yetenek ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

BARCELONA PEDRİ İLE YENİ ANLAŞMA YAPTI

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve bu süreçte genç yıldızlarına sarılan Barcelona'da dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Katalan ekibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 18 yaşındaki orta saha futbolcusu Pedri ile sözleşmesini yeniledi.

Barcelona camiası, takımın geleceği olaak gördüğü Pedri ile 2026 yılı sonuna kadar geçerliliği olacak yeni kontrat imzaladı.

Yıldız ismin ise serbest kalma bedeli resmen dudak uçuklattı. Barcelona, 18 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesine 1 milyar Euro'ya (10 milyar 631 milyon 400 bin Euro) serbest kalır maddesi ekledi.

Hatırlanacağı üzere genç yıldız Pedri geride bıraktığımız sezon Barcelona formasını 54 kez terletmiş, Tokyo Olimpiyatları, EURO 2020 ve Dünya Kupası elemeleri derken tam 75 maçta görev almıştı. İstikrarıyla göz dolduran yıldız orta saha bu sezon 4 maçta performans gösterdi. 18 yaşındaki futbolcu sergilediği performansla futbol dünyasını kendisine hayran bırakıyor. Genç yetenek futbol otoriteleri tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal