Barcelona'da Xavi Hernandez, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde stadyumda agresif bir atmosfer olacağına emin olduğunu söyledi

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu rövanş karşılaşmasında İstanbul'da Galatasarayla oynayacakları maç öncesi atmosfere dikkat çekti.

17.03.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-12:12)

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden temsilcimiz Galatasaray, İspanya'da oynadığı Barcelona karşılaşmasında aldığı 0-0'lık beraberliğin ardından bu kez rakibini İstanbul'da rövanş karşılaşmasında konuk edecek.

Galatasaray'ın Avrupa'da adını bir üst tura çıkarma ümidiyle çıkacağı kritik mücadelede dev maçın tüm biletleri satıldı ve bu akşam oynanacak olan mücadelede NEF Stadyumu'nda harika bir atmosfer olması bekleniyor.

Barcelona'nın başarılı teknik adamı Xavi Hernandez, Galatasaray ile oynayacakları kritik karşılaşma öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında oynayacakları maçın atmosferinin zorluğuna dikkat çekti. Xavi, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Erlin Haaland sorusu üzerine

Transfer konusuyla ilgili yorum yapamam ama yarınki maç için iyi çalışıyoruz. Yarın final niteliğinde bir maç var ve ona odaklıyız. Seneye bakmamız gerekiyorsa, futbolda bireyselliktense takım oyunu her zaman daha iyidir. Önümüzde yarınki maçımız var ve hedefimiz kazanmak olacaktır.

Spotify ile gerçekleştirilen anlaşma

Kendileriyle anlaşmak önemli bir adım. İyi bir marka ve transfere katkısı olacaktır. Pazarlama ekibi bu konuda çok iyi çalıştı ve onları tebrik etmek istiyorum.

Barcelona Galatasaray maçına hazırlanıyor

'Louis van Gaal, Barcelona için çok önemli'

Barcelona’ya önemli bir model getirdi. Ondan çok şey öğreniyorum. İş konusunda obsesif ve birlikte iyi bir çalışmamız var diyebilirim. Kesinlikle daha iyi savunma yapmalıyız. Düzeltmemiz gereken birçok şey var. Adeta çift takımız. Yine de formda olduğumuz için iyi sonuçlar almaya başladık. Yine de daha çok idman yapıp daha iyi olmalıyız. Tabii ki rakibi çok iyi analiz ettik. İlk maçta atakta neleri iyi yapamadığımızı analiz ettik. Galatasaray’a da hakkını vermeliyim. Kaleci de çok iyi bir maç çıkardı ve kompakt oynadılar. Ama yarınki maçta daha iyi olmak için oynayacağız.

'Torrent çok iyi hoca ve bizi iyi tanıyor'

Pique ve Sergio Busquets son dönemde çok süre aldılar. O nedenle dinlendiler. Küçük rotasyonlar ve sürelerini kontrol etmek için kullanmadım kendilerini ilk maçta. Ama yarın daha farklı bir senaryo olacak. Galatasaray’ın da hakkını vermek gerekiyor. Domenec Torrent de çok iyi bir hoca ve bizi tanıyor. Bakalım yarın neler olacak.

'Galatasaray taraftarı önünde daha agresif oynayacaktır'

Tabii ki kazanırsak güvenimiz artacak ama kaybedersek tam tersi olacak. Futbol bu şekilde ilerliyor. Yarın önemli bir atmosfer olacak. Taraftar çok destek verecektir ve Barcelona’daki maçtan daha agresif olacaktır. Ama sonuçta bu futbol ve yarınki maçta ne olacağını göreceğiz.

Galatasaray taraftarlarının oluşturacağı baskılı atmosfer hakkında

Bunu doğallıkla söyleyebilirim, böyle atmosferler benim hoşuma gidiyor. Ben kazanmayı severim ve takımın da bunu sevdiğini biliyorum. Napoli’de de aynı duruma düşmüştük ama o atmosferden çıkabildik. Fizik konusunda da sakatlık olmaması önemli. Bir plan içinde gidiyoruz. Fiziksel olarak bir planlama içinde gidiyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal