Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Galatasaray ile oynayacakları rövanş karşılaşması hakkında konuştu!

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Galatasaray ile oynadıkları ilk karşılaşmada yaşadıkları sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu.

13.03.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-10:50)

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, İspanya'da oynadığı karşılaşmada iyi bir savunma oyunu ortaya koyarak sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı.

Turu geçme umudu devam ediyor

Galatasaray, İstanbul'da oynanacak olan rövanş karşılaşması için tur umutlarını devam ettirmeyi başardı.

Xavi'den Galatasaray'a övgü dolu sözler!

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Galatasaray ile karşı karşıya geldikleri ilk karşılaşmada sarı kırmızılıların oynadığı oyun hakkında övgü dolu sözler söyledi. Xavi Hernandez, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Barcelona GS maçı hakkında

' Problemimiz ilk golü atmak. Napoli ve Atletico maçlarında biz ilk golü attıktan sonra rakipler savunmayı gevşetti ve sonrası kolay geldi. Galatasaray maçında ise daha önce hiç görmediğimiz bir savunma düzeniyle karşılaştık. Daha iyi hücum etmemiz ve merkez savunma oyuncularını bölmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda daha iyiydik fakat kazanmak için yeterli değildi. Kilidi açmak zordur. Bu Futbol ve motivasyon meselesi. Her iki konuda da Galatasaray karşılaşmadığımız bir savunma seviyesindeydi. Aubameyang uzun zamandır oynuyordu, yorgunluğu düşündüm. Oynadığı yoğunlukla yorgun olması normal.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal