Trabzonspor'un genç yıldızı Ahmetcan Kaplan, altyapıda görev alan futbolculara seslendi!

Trabzonspor'da son haftaların parlayan yıldızı haline gelen Ahmetcan Kaplan, Göztepe galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda alt yapıya dikkat çekti.

13.03.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-10:35)

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında taraftarı önünde Göztepe'yi 4-2 mağlup eden Trabzonspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ahmetcan Kaplan tüm dikkatleri üzerine çekiyor

Bordo mavililerde son haftalarda alt yapıdan yetişerek yaşanan sakatlıkların ardından ilk 11'i kapan genç yıldız Ahmetcan Kaplan, sergilediği performansla büyük bir beğeni kazandı.

Trabzonspor Göztepe'yi mağlup etti

Genç yıldızdan galibiyet sonrası açıklamalar

Trabzonspor'un genç yıldızı Ahmetcan Kaplan, Göztepe karşısında oynadığı başarılı oyunun ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Gerçekten çok mutluyuz. Alt yapıdan çıkan oyuncular olarak, forma şansı bulabilmek büyük bir şans. Biz de alt yapıdaki oyunculara örnek oluyoruz. Biz oynuyoruz, sonra onlar gelecek, böyle devam edecek inşallah. Alt yapıda da çok yetenekli arkadaşlar var, çalışmaya devam etsinler. Bizim gibi burada forma şansı bulabilirler. Göztepe maçında çizgiden top çıkardığımda, alt yapıdaki arkadaşlar da duygulanıyormuş. Konuşuyoruz onlarla sürekli, her gün neredeyse beraberiz. İnşallah onlar da burada olacak ve Trabzonspor formasını terletecekler. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal