Barcelona, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'a Teklif Götürmüş!

Liverpool'da teknik adamlık görevinde bulunan Jurgen Klopp'a Barcelona'nın teklif götürdüğü öğrenildi.

05.10.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-17:51) Barcelona, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'a Teklif Götürmüş!

Barcelona'da son zamanlarda ligde alınan kötü sonuçlar ve takımın eski güzel günlerinden çok uzak kalması çok büyük tepkilere neden olmuştu. Bu nedenle takımın teknik direktörü Ronald Koeman'ın oynattığı futbol yoğun eleştiriler alıyordu. Ronald Koeman'ın oynattığı futbol yoğun eleştiriler alırken, Hollandalı teknik adam ile yolların ayrılması planlandı. Hollandalı teknik adam yerine Barcelona yeni teknik adam arayışlarına hızlıca koyuldu. Hollandalı teknik adam Ronald Koeman yerine takımın başına getirilecek isim için Katalanlar kolları sıvadı. Katalanların sürpriz bir teknik adama teklif götürdüğü öğrenildi.

BARCELONA JÜRGEN KLOPP'A TEKLİF GÖTÜRMÜŞ

Yeni teknik adam için kolları sıvayan Barcelona'nın yeni teknik adam için sürpriz bir isme teklif götürdüğü öğrenildi. Katalanların, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un 2015'ten bu yana teknik adamlığını yürüten Jürgen Klopp'a teklif götürdüğü öğrenildi.

Liverpool'un başarılı teknik adamı Jürgen Klopp'un ise bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre Barcelona'nın geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düzenlenen başkanlık seçimlerindeki adaylarından Jordi Farrre'nin seçilmesi halinde, Alman teknik adamı takımın başına getirmek istediği aktarılmıştı. Ancak Klopp cephesinden başkan adayına olumsuz yanıt verildi. Bu olayın ardından ise Klopp, bir röportajda Liverpool'un ardından dinlenmek istediğini dile getirdi.

Alman teknik adamınn, İngiliz ekibi Liverpool ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Başarılı teknik adam Liverpool'a Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'i kazandırarak büyük ses getirmişti. Alman teknik adam Liverpool taraftarının sevgilisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal