A Milli Takım'ın Yıldızı Yusuf Yazıcı'nın Menajeri Önemli Açıklamalar Yaptı!

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'in formasını terleten milli yıldız Yusuf Yazıcı ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

05.10.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-16:49) A Milli Takım'ın Yıldızı Yusuf Yazıcı'nın Menajeri Önemli Açıklamalar Yaptı!

Fransa Lig 1 ekibi Lille'in ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun menajeri Adem Cebeci futbolcuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

YUSUF YAZICI'NIN MENAJERİ FUTBOLCUNUN TRANSFERİYLE İLGİLİ SES GETİREN AÇIKLAMA YAPTI

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın Lille takımında mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği belirtiliyordu. Futbolcuyla ilgili yeni sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajeri Adem Cebeci 24 yaşındaki futbolcu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Lille takımı ile düzenli olarak görüşme halinde olduğunu söyleyen Adem Cebeci, “Geçen hafta hem Yusuf’u ziyaret etmek, hem de kulüple sezon içinde düzenli olarak yaptığımız toplantıya katılmak için Lille’deydim. Yusuf’un hem morali, hem de motivasyonu çok iyi. Yusuf konsantrasyonu çok yüksek bir oyuncu, her zaman yüzde 100’ünden fazlasını sahaya vermek için çalışıyor” açıklamasına yer verdi.

ADEM CEBECİ YUSUF YAZICI'NIN LILLE DE MUTLU OLDUĞUNU AKTARDI

Yusuf Yazıcı'nın Lille takımından transferiyle ilgili konuşan menajeri yaptığı açıklamada, futbolcunun takımında mutlu olduğunu aktardı. Adem Cebeci yaptığı açıklamada, “Geçen seneki şampiyonluk O'nu daha da güçlendirdi; hem bireysel olarak hem takım olarak potansiyellerinin çok yüksek olduğunu biliyorlar. Yusuf, Lille’de olmaktan son derece mutlu. Takım arkadaşları O'nu, O da takım arkadaşlarını çok fazla seviyor. Hatta sadece antrenman ve maçlarda değil, boş zamanlarında da birlikte çok vakit geçiriyorlar. Kulüple yaptığımız toplantılarda son derece olumlu geçti” ifadelerine yer verdi.

Açıklamalarına devam eden futbol adamı, Lille yönetiminin Yusuf Yazıcı'ya büyük değer verdiğini aktardı. Cebeci yaptığı açıklamada, “Hem yönetim hem teknik kadro Yusuf’un takımlarında olmasından memnun. Onun hem saha içi, hem de saha dışı katkısına derece önem verdiklerini söylediler. Yusuf’a bir proje olarak baktıklarını ve ellerinden çıkarmak gibi bir niyetlerinin olmadığını, gelecek planlamalarında da Yusuf’un önemli bir yerde olduğunu eklediler.'' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'nin yaptığı açıklamalar gerek futbol oynadığı Fransa'da gerek ülkemizde büyük ses getirdi. Futbolcu ile ilgili başka sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal