Barcelona Jeremy Doku'yu Transfer Etmek İstiyor!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Rennes formasını terleten 19 yaşındaki Jeremy Doku'yu transfer etmek için transfer girişimlerine başladı.

21.11.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-17:15) Barcelona Jeremy Doku'yu Transfer Etmek İstiyor!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Rennes formasını terleten 19 yaşındaki Jeremy Doku'yu transfer etmek için transfer girişimlerine başladı.
İspanya devi Barcelona, Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes formasını terleten Jeremy Doku'yu transfer etmek için harekete geçti. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Espanyol karşısında La Lig'da ilk maçında galibiyetle ayrılmayı başaran Xavi Hernandez'in yıldız futbolcunun transferine büyük önem verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için bu anlamda Katalan ekibi transfer girişimlerini hızlandırdı.

BARCELONA TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI

Katalan devi Barcelona, takımın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez'in istekleri doğrultusunda Rennes formasını terleten 19 yaşındaki genç yıldız için kollarını sıvadı. Barcelona'nın futbolcunun kulübü Rennes ve futbolcuyla sıcak temasa geçtiği ve transfer görüşmelerinin olumlu sürdüğü belirtiliyor. Genç yıldızın transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Takımın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez'in genç futbolcuyu kadrosuna katarak yeni sezonda yeniden şampiyonluk yolunda önemli avantaj elde etmek istediği öğrenildi.

JEREMY DOKU'NUN KARİYERİ

19 yaşındaki Belçikalı yıldız Jeremy Doku, futbola ilk olarak Belçika'nın Beerschot takımında başladı. Buradaki performansının ardından Anderlecht'in yolunu tuttu. Anderlecht formasıyla her yaş kategorisinde başarılı performans sergileyen futbolcu takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Jeremy Doku, 2020 yaz transfer sezonunda Anderlecht'den Fransız ekibi Rennes'e transfer olmayı başardı.
Jeremy Doku sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında forma terletiyor. Genç yıldız tekniği ve hızıyla büyük dikkat çekiyor. Bu anlamda futbolcu dev takımların transferde iştahını kabartıyor. Yıldız futbolcunun Barcelona'ya imza atmasının ise çok yakın olduğu aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal