23.09.2021-19:29 (Son Güncelleme:23.09.2021-21:12)


1

Katalan ekibi Barcelona, Kayserispor'dan Emre Demir'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Genç futbolcunun takımda kalma bedelini ise 400 milyon Euro olarak belirledi.



2

Süper Lig ekiplerinden Kaysersipor'un formasını terleten 17 yaşındaki genç yıldız Emre Demir gerek oynadığı futbol ile gerek gösterdiği performansla henüz genç yaşına rağmen pek çok dev takımın ilgisini çekmişti.



3

Yetenekli futbolcuyla ciddi bir şekilde Katalan devi Barcelona'nın ilgilendiği biliniyordu. Katalan devi Barcelona bir süredir futbolcu ve Kayserispor ile temas halindeydi. Genç yıldızın Barcelona transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.



4

Barcelona'nın bir süredir ciddi bir şekilde ilgilendiği 17 yaşındaki genç yeteneği resmen renklerine bağladığı öğrenildi. Kayserispor'un formasını terleten 17 yaşındaki genç yetenek artık Katalan devinin başarısı için ter dökecek. Kayserispor'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi.



5

Emre Demir'in formasını terlettiği Kayserispor futbolcunun resmi transfer açıklamasını yaptı. Kayserispor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Gururluyuz, mutluyuz, umutluyuz. Altyapımızdan yetişerek defalarca alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen, Süper Lig’in en genç golcüsü Emre Demir'in, Barcelona'ya transferi konusunda anlaşma sağlandı” ifadelerine yer verildi.



6

Barcelona'dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, "Barcelona B, Kayserispor'dan Emre Demir'i 2 milyon Euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında transfer etti. 2027'ye kadar anlaşmaya varılan oyuncu mevcut sezonu Türk ekibinde geçirecek. 17 yaşındaki oyuncunun serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi." ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR