23.09.2021-18:17 (Son Güncelleme:23.09.2021-19:08)


1

A Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un Türk yardımcısının Kenan Koçak olduğu açıklandı.



2

Türkiye Futbol Federasyonu'nda hareketli saatler yaşanıyor. A Milli Takımı'nın başına Alman teknik adam Stefan Kuntz'un getirildiği açıklanmıştı. Alman teknik adam Stefan Kuntz'un takımın başına getirilmesinin ardından Alman adamın yardımcı antrenörü için kollar sıvanmıştı.



3

Bu anlamda Türkiye Futbol Federasyonu arayışlarına başlamıştı. A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oldu. Takımda, Alman hocanın yanına sürpriz bir isim yardımcı olarak getirildi.



4

A Milli Takım'da hareketli saatler yaşanıyor. A Milli Takım'da yakın zamanda takımın başına Alman teknik adam Stefan Kuntz getirilmişti. Stefan Kuntz'un takımın başına getirilmesinden sonra Alman hocanın yanına yerli yardımcı için kollar sıvanmıştı. Bu anlamda Milli Takım'da yardımcı hoca olarak sürpriz bir isimle anlaşıldığı öğrenildi.



5

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yanına yerli hoca olarak Kenan Koçak'ın getirileceği açıklandı. Kenan Koçak'ın, Stefan Kuntz'un yanına getirilmesi çok ses getirdi.



6

Almanya'da Mannheim, Sandhausen ve Hannover'de teknik direktörlük deneyimi yaşayan ve Haziran ayından bu yana boşta olan Kenan Koçak, Kuntz'un yardımcı antrenörü oldu. 40 yaşındaki teknik adam ile 2024 Eylül ayına kadar sözleşme imzalandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR