23.09.2021-17:25 (Son Güncelleme:24.09.2021-09:41)


1

Kaysersipor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da moraller bozuk. Karşlaşmanın ardından ise Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.



2

Süper Lig'de Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Geçen hafta kendi evinde Alanyaspor'a karşı aldığı 1-0'lık yenilginin acısını dindirmek isteyen Galatasaray, bu maçta yaralarını sarmak istiyordu.



3

Kayserispor karşısına çıkan Galatasaray zorlu deplasmandan 3-0'lık ağır bir yenilgi aldı. Galatasaray'ın aldığı bu yenilgi büyük tartışma yaratırken, Galatasaray'ın, Senegalli yıldızı Mbaye Diagne'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın futbolcusu Mbaye Diagne'nin mağlubiyetten sonra yaptığı bu paylaşım taraftarların çok yoğun bir şekilde dikkatini çekti.



4

Galatasaray, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile kozlarını paylaştı. Kayserispor karşılaşmadan 3-0'lık net bir skorla ayrılırken bu sonuç Galatasaray cephesinde morallerin bozulmasına neden oldu.



5

Kayserispor tarafından ağır bir yenilgi alan takıma taraftarlar yoğun tepkiler gösterdiler. Galatasaray cephesinde moraller bozukken, Galatasaray'ın futbolcusu Mbaye Diagne sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.



6

Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin bu paylaşımı Galatasaray taraftarlarının büyük dikkatini çekti. Golcü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Mbaye Diagne geçen haftada sosyal medyadan yine yaptığı paylaşım nedeniyle Alanyaspor maçından önce kadro dışı kalmıştı. Futbolcunun sosyal medyayı çok sıkı bir şekilde kullandığı gözleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR