Barbarları Beklerken film konusu ve oyuncuları

9 Ekim 2020 yılında gösterime girecek filmlerin arasında olan Barbarları Beklerken filmi sonunda beyaz perdede yayınlanmaya başladı. Peki Barbarları Beklerken film konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Barbarları Beklerken film yönetmeni kim? Barbarları Beklerken filminin IMDB puanı kaç? gibi merak edilen soruların yanıtları da bir yandan araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bizde sizler için bu soruların cevaplarını araştırdık ve haberimizde yanıtladık. İşte detaylar..

22.06.2022-19:00 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-19:00) Barbarları Beklerken film konusu ve oyuncuları

Barbarları Beklerken filmi sonunda vizyona girdi ve merakla bekleyenler filmi bir solukta izledi. Bu film hakkında aklınıza takılan soruları cevaplamak için hazırlamış olduğumuz yazımızda film hakkında geniş ve özen ile hazırlanmış olan bilgilere rastlayacaksınız. İşte Barbarları Beklerken film detayları..

Barbarları Beklerken filmini izlemek isteyen ya da daha önceden film hakkında fikir edinmek isteyen izleyiciler için bu haberimizi hazırladık. Filmin gösterimi yapılan sinemalarda yayınlanmadan önce hakkında çok fazla sayıda haber yapıldı ve oldukça da merak edilmeye başlandı. Sinema eleştirmenleri ise film için güzel yorumlarda bulundular ve Barbarları Beklerken filmi vizyona girdikten sonra da başarılı bir şekilde yoluna devam etti. İşte Barbarları Beklerken film konusu, oyuncu kadrosu, IMDB puanı ve daha fazlası..

Barbarları Beklerken film konusu

Barbarları Beklerken film konusu ne?

9 Ekim 2020 yılında gösterime giren film dram türündedir ve tam olarak 1 saat 52 dakika sürmektedir. Film yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar izleyenlerden tam olarak 5,9 IMDB puanına layık görülmüştür.

Oldukça büyük topraklara sahip olan bir imparatorluğun çok uzak bir bölgesinde yaşayan barbarların, isyan çıkaracaklarına dair bir haber alındıktan hemen sonra bölgeye acımasızlığı ile tanınan bir komutan ile askerleri görev için gönderilir. Bu olaydan dolayı uzun bir süredir kalede komutanlık yapan sulh hakiminin otoritesi sarsılmıştır ve isyan sebebi ile yerli halka karşı büyük oranda güç ile zorbalık uygulanmaya başlar. Komutan ile askerleri de görev için kaleden ayrıldıkları sırada onların yerine başka bir birlik görev için getirilir. Birliğin başında da henüz çok genç komutan olan Mandel vardır. Kalenin bütün yetkilerini eline alan Mandel 'in otoritesini sağlaması ise hiç de kolay olmayacaktır.

Barbarları Beklerken film yönetmeni

Barbarları Beklerken filminin yönetmeni kim?

Barbarları Beklerken adlı 2020 yapımı olan filmin yönetmenliğini alanında bşarı sahibi isimlerden biri olan Ciro Guerra yapmıştır.

Barbarları Beklerken film oyuncuları

Barbarları Beklerken film oyuncuları kimdir?

- Mark Rylance

- Johnny Depp

- Robert Pattinson

- Gana Bayarsaikhan

- Greta Scacchi

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal