Peninsula, Train to Busan 2 – Yarımada film konusu ve oyuncuları

İnsanlar internet üzerinden merak ettikleri filmlerin detaylarını ve konularını araştırmaya devam ediyor. Araştırılan filmlerden biri de Peninsula Train to Busan 2 filmi oldu. Peki Peninsula Train to Busan 2 filmi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-18:39 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-18:39) Peninsula, Train to Busan 2 – Yarımada film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar merak ettikleri filmlerin detaylarını, konularını ve oyuncularını araştırmaya devam ediyor. Peki Peninsula Train to Busan 2 filminin konusu nedir? Peninsula Train to Busan 2 filminin oyuncuları kimlerdir? Peninsula Train to Busan 2 filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Peninsula Train to Busan 2 filmi

Film gerilim, aksiyon türünde 2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Sang-ho Yeon üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 56 dakikadır.

Peninsula Train to Busan 2 Filmi Konusu ve Oyuncuları

Peninsula Train to Busan 2 filmi konusu nedir

2016 senesinde vizyona giren Train to Busen filminin devamı olarak çekilmiştir. Bu filmde 4 yıl sonrasına gidilir ve zombi işgali konu edilir. Zombiler ülkenin her yerini işgal etmiş ve tüm insanlık tehlike altına girmiştir. Bir asker ise zombi istilasından kurtulmayı başarmıştır ve görevi olduğu için Kore Yarımadası'na dönmek zorunda kalmıştır. Adaya döndüğü zaman ise zombilerden etkilenmemiş ve enfekte olmayan insanlarla karşılaşmıştır.

Peninsula Train to Busen 2 filmi oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunda Daniel Joey Albright, Dong-Won Gang ve Jung-hyun Lee yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal