Banu Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkıcı Banu Parlak neden gözaltına alındı, Dilan Polat ile bağlantısı ne? Banu Parlak biyografisi ve kariyeri

Şarkıcı Banu Parlak’ın havalimanında gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu. Banu Parlak’ın neden gözaltına alındığı sorusuyla beraber şarkıcının hayatı ve kariyeri de araştırma konuları arasında yer alıyor. Peki Banu Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkıcı Banu Parlak neden gözaltına alındı, Dilan Polat ile bağlantısı ne? İşte Banu Parlak biyografisi ve kariyeri…

04.11.2023-17:29 - (Son Güncelleme: 04.11.2023-17:29)

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı suçlayan ünlü şarkıcı Banu Parlak, benzer bir suç işlediği iddiasıyla havalimanında gözaltına alındı. Sosyal medyada gündem olan olay sonrasında Banu Parlak’ın hayatı ve kariyeri merak edildi. Konu hakkındaki son gelişmeler takip edilirken öte yandan araştırmalar da aynı hızda sürüyor. Peki Banu Parlak Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkıcı Banu Parlak neden gözaltına alındı, Dilan Polat ile bağlantısı ne?

Banu Parlak’ın Dilan Polat ile bağlantısı ne?

Sosyal medya hesabından tutuklanmasıyla ilgili açıklama yapan Banu Parlak, fenomen ve şarkıcı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı olaydan sorumlu tutarak, "Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte” ifadelerini kullanmıştı.

Banu Parlak

Banu Parlak neden gözaltına alındı?

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Olay 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinde meydana gelmişti. İddiaya göre, saat 02.00 ve 04.30 sıralarında güzellik merkezine gelen şüpheliler silahla ateş açıp kaçmıştı. 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana gelmişti.Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Banu Parlak kimdir?

1987 senesinde dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sosyal medya uygulaması Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla fenomen olan ve daha sonra “Narin Yarim “single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştı.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ancak evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak, bir kız çocuğu annesi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal