Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Sıla Doğu hayatı ve biyografisi

Sıla Doğu hayatı ve biyografisi, sosyal medyada merak edilen konular arasında yer alıyor. Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile beraber gözaltına alınan Sıla Doğu hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

04.11.2023-16:55 - (Son Güncelleme: 04.11.2023-16:55)

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, sorgularının tamamlanması sonrası da Anadolu Adliyesi’ne sevk edilmişti. Çift ile beraber tutuklanan Sıla Doğu’nun hayatı ve kariyeri ise araştırılan konular arasında ilk sıralarda yer almaya başladı. Peki Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu Kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu kimdir?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da doğmuştur. Sıla Doğu, 1,75 boyunda ve 53 kilo ve boğa burcudur.

Dilan Polat'ın kız kardeşi olan Sıla Doğu'nun sosyal medyada 2 milyondan fazla takipçisi vardır. Sıla Doğu, güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisidir.

Sıla Doğu Kimdir

Polat çiftiyle beraber gözaltına alındı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Polat çifti ve beraberindekiler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Daha önce de gözaltına alınmıştı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada 'kokain içiyorum' itirafında bulunmuş ve daha sonra o görüntülerle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Sıla Doğu, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak işlemler için emniyete götürülmüş ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal