Banu Noyan Kimdir?

2019 yılı itibarıyla, TV 8 ekranlarında yer alan ‘‘Doya Doya Moda’’ programındaki jüri üyelerinden biri olarak tanınan halkla ilişkiler, iletişim uzmanı Banu Noyan, bu sektöre yirmi yıldan fazla emek vermiş bir isimdir.

14.07.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-12:24) Banu Noyan Kimdir?

Doya Doya Moda’’ programında Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu gibi isimlerle birlikte çalışmıştır. 2020 yılı itibarıylaysa, işlerinin artmasını sebep göstererek buradaki jürilik işinden ayrıldığını belirtmiştir. Noyan’ın yerine Seray Sever getirilmiştir.

Banu Noyan’ı Tanıyor Musunuz?

1970 doğumlu olan Banu Noyan kimdir denildiğinde, genel olarak iletişim danışmanı şeklinde tanımlanmaktadır. Halkla ilişkiler alanında bir kariyer yapmış olan Noyan, New York Üniversitesi’nde de işletme üstüne doktorasını tamamlamıştır. Birçok kurum ve kuruluşla çalışmıştır. Güzellik yarışmalarının, moda gösterilerinin koreografilerini hazırlamıştır. Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak iş ve proje yaparak, onları için de üretmeye devam etmiştir.

Özel hayatı da bir hayli hareketli olan Noyan, 2007 yılında gazeteci Ayhan Işık’tan boşanmıştır. Ondan Miray Işık adında bir kızı bulunmaktadır. 2009 yılında, Özgür Özgülgün’le bir ilişkisi olan Banu Noyan, daha sonra reklamcı İbrahim Ata Çağlayan’la 2019 yılında, Hollanda-Türkiye Büyükelçiliği’nde evlenmiştir.

Banu Noyan’ın Kariyeri Nasıl Gelişmiştir?

Banu Noyan kimdir denildiğinde, birçok kurum ve kuruluş üyesi olduğunun da altı çizilebilir.

2018 yılında Artistik Sanatlar Akademisi’ni kuran Banu Noyan, burada birçok ünlü eğitmeni de bünyesine katmıştır. Bu eğitmenlerin adlarını şöyle sayabiliriz:

*Neslihan Yargıcı

*Hüseyin Avni Danyal

*Derya Alabora

*Reyhan Karaca

*Hazım Körmükçü

*Murat Atıl

*Akasya Asıl Türkmen

*Çağnur Gürsan

*Öykü Serter

*Mine Mucur

*Çiğdem Tunç

Bu akademide sektöre yeni ve profesyonel yüzler yetiştirmek için çaba gösterdiğini söyleyen Noyan, işi konusunda çok hassas davrandığını da ifade etmiştir. Magazin dünyasından birçok isimle de çalışan Noyan, Artistik Sanatlar Akademisi’nde temel bazı derslerin de şu şekilde olduğunun altını çizmiştir: Adab-ı muaşeret, mankenlik, podyum önü ve podyum arkası, kamera önü oyunculuğu, diksiyon, spikerlik-sunuculuk, piyano-solfej, kişisel imaj geliştirme ve yönetimi.

Yıllarını kurumsal iletişim ve organizasyon işleriyle geliştirdiğini söyleyen Noyan, bu akademiye de çok güvendiğini söylemiş; çalıştığı sektörü ucuzlatan çok fazla gereksiz ismin de piyasada iş yaptığını eklemiştir.

‘‘Event Office’’ adıyla kurduğu senelerin firmasının başında bulunan Banu Noyan, işini aşkla yaptığını da özellikle belirtmiştir. ‘‘Casting Studio’’ çalışmalarına da girişen deneyimli iş kadını, alışveriş merkezlerinin büyük organizasyonları için de hayli yoğun programlar uygulamaktadır.

Banu Noyan Nerelerde Görev Yapmıştır?

Banu Noyan kimdir denildiğinde görev yaptığı kuruluşları saymamız mümkündür. Bunlar aşağıda şu şekilde verilmiştir:

*Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Üyeliği

*Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Üyeliği

*Popsav Popüler Müzik Sanatı Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği

*Vefa Spor Kulübü Yönetim Kulübü Üyeliği

*Çocuk Suçlarını Önleme Derneği’nde Proje Koordinatörlüğü

Banu Noyan kimdir denildiğinde, başarı odaklı şekilde yaşamayı seven, işine bağlı ve tuttuğunu koparan bir kadındır cevabı verilebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal