Bankaların promosyon yarışında yeni seviye: Halkbank’tan dev promosyon kampanyası! 43 bin 500 TL ödenecek

Daha fazla kişiyi müşterisi yapmak isteyen Halkbank, dev bir promosyon kampanyasına imza atmaya hazırlanıyor. Gerekli anlaşmanın tamamlandığı ve Halkbank müşterilerinin 43 bin 500 TL promosyon ödemesi alacağı öğrenildi.

30.03.2023-17:54 - (Son Güncelleme: 30.03.2023-17:54)

Türkiye’deki milyonlarca emekli ve kamu çalışanı için çok önemli bir gelir kaynağı olan banka promosyonlarında, maaşlara yapılan zamlarla paralel olarak ciddi artışlar yaşanıyor. 2023 yılından bu yana promosyon ödemelerini güncelleyen bankalar birbirleriyle adeta bir promosyon yarışına girişirken, en son müjde Türkiye’nin en köklü bankalarından birisi olan Halkbank’tan geldi.

Halkbank’tan dev promosyon kampanyası

Enflasyon ve düşen alım gücüne karşı vatandaşlara destek olmak isteyen bankalar, promosyonlarında maaşlara yapılan zamlarla birlikte güncellemeye gitti. Temmuz ayından bu yana önemli ölçüde artan banka promosyonlarıyla ilgili olarak bir müjde de kamu bankası Halkbank’tan geldi. 

Halkbank

Bir üniversite ile anlaşma sağlandığını açıklayan Halkbank’ın ödeyeceği astronomik promosyon, duyanları adeta hayrete düşürdü.

43 bin 500 TL ödenecek

Son zamanlarda promosyon ödemelerinde ciddi artışa giderek dikkat çeken bankalardan birisi olan Halkbank’ın İstanbul Üniversitesi ile bir promosyon anlaşmasına vardığı öğrenildi. Taraflar arasında 4 yıllık anlaşma sağlandığı kaydedilirken, Halkbank’ın İstanbul Üniversitesi personeline tam olarak 43 bin 350 TL promosyon ödemesi yapacağı ve bu ödemenin tek seferde yapılacağı öğrenildi.

Nisan ayında hesaplarda

Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Üniversitesi ile yapılan promosyon sözleşmesi kapsamında ödenecek olan 43 bin 350 TL’lik promosyon ödemesi Nisan ayında hesaplara yatırılmaya başlanacak. Halkbank bu ödeme sayesinde en yüksek promosyon ödemesi yapan banka olarak da kayıtlara geçti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal