Bankalar OGS cihaz ücretlerini geri ödeyecek mi? OGS cihaz ve depozito ücretleri iade edilecek mi?

Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart 2022 tarihinden itibaren köprü ve otoyol gişelerinde kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi OGS'yi kaldırarak yerine Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) getirdi. HGS sistemine geçiş sonrasında OGS kullanan vatandaşlar daha önce OGS cihazları için ödemiş oldukları 0GS depozito bedelinin iade edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu hakkında Karayolları Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Peki Bankalar OGS cihaz ücretlerini geri ödeyecek mi? OGS cihaz ve depozito ücretleri iade edilecek mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

21.04.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-16:44) Bankalar OGS cihaz ücretlerini geri ödeyecek mi? OGS cihaz ve depozito ücretleri iade edilecek mi?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 31 Mart 2022 tarihinden itibaren köprü ve otoyol gişelerinde kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi'ni (OGS) kaldırarak yerine Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) getirdi. HGS sistemine geçiş sonrasında OGS kullanan 1 milyon 200 bin kişi daha önce OGS cihazları için ödemiş oldukları OGS depozito bedelinin iade edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu hakkında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açıklama geldi.

OGS depozito bedeli iade edilecek mi?

OGS depozito ücretleri hakkında açıklamalarda bulunan KGM, OGS depozito bedellerinin iade edilmeyeceğini söyledi. Vatandaşların OGS cihazı alırken ödedikleri ücretin OGS cihaz bedeli olduğunu belirten KGM, OGS cihazlarının 31 Mart tarihine kadar kullanıldığını ve HGS'ye geçiş sürecinde HGS cihazı ile ücretsiz olarak değiştirildiğini ifade etti. 

OGS depozito bedeli iade edilecek mi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal