Bankalar bugün çalışıyor mu? EFT yapsam hesaba geçer mi, bugün bankalar havale yapıyor mu? Arefe günü bankalar işlem yapıyor mu?

Arefe gününde en çok merak edilen konu bankaların kaça kadar hizmet vereceği oldu. Banka işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar bugün bankaların kaça kadar çalıştığını araştırıyor. Peki, arefe gününde bankalar kaça kadar açık? Bugün mobil bankacılık işlemleri yapılabiliyor mu? Detayları sizler için araştırdık...

08.07.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-11:05) Bankalar bugün çalışıyor mu? EFT yapsam hesaba geçer mi, bugün bankalar havale yapıyor mu? Arefe günü bankalar işlem yapıyor mu?

Kurban Bayramı arefesinde bankaların hizmet verip vermediği vatandaşlar tarafından araştırılırken, EFT ve havale gibi mobil bankacılık işlemlerinin yapılıp yapılmadığı da merak edildi. Peki, arefe gününde bankalar hizmet veriyor mu? Arefe gününde mobil bankacılık işlemleri yapılıyor mu? İşte detaylar...

Arefe günü bankalar kaça kadar açık olacak?

Arefe günü öğleden sonra tüm kamu kurum ve kuruluşlarında tatil olduğundan dolayı bankalar da yarım gün çalışacak.

Bayram tatilinde bankalar açık olacak mı?

Kurban Bayramı resmi tatil olduğundan dolayı bayramda bankalar hizmet vermeyecek.

 banka

Bayramda mobil bankacılık hizmetleri çalışacak mı?

Kurban Bayramı resmi tatil olduğundan dolayı, havale ve EFT gibi işlemler 9,5 gün boyunca yapılamayacak. Resmi tatil bittiğinde mobil bankacılık hizmetleri de tekrardan kullanıma açılacak.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal