Bankalar arası kıyasıya mücadele başladı! Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, ING, Yapı Kredi, ve TEB kredi kampanyalarını duyurdu! Düşük faizli kredi imkanları vatandaşlarla buluştu

Nakit ihtiyacı olanlar bankaların faiz oranlarını araştırmaya başladı. Bankalardan ise kredi çekmek isteyen vatandaşlar için büyük destek geldi. Bankalar arasındaki kredi savaşı başlarken hepsi kampanyalarını duyurdu. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş Bankası yeni kampanyalarını açıkladı. İşte bankaların ihtiyaç kredisi detayları...

05.06.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-09:28) Bankalar arası kıyasıya mücadele başladı! Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, ING, Yapı Kredi, ve TEB kredi kampanyalarını duyurdu! Düşük faizli kredi imkanları vatandaşlarla buluştu

Kredi kullanmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren haber geldi. Bankalar kredi kampanyalarını duyururken vatandaşlar ise düşük faizli bankalara yöneldi. Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, ING, Yapı Kredi, ve TEB kampanyalarını açıklaması üzerine meraklar arttı. Bankaların kendi bünyesinde başlattığı ihtiyaç kredisi detayları haberin devamında...

2022 Haziran Vakıfbank ihtiyaç kredi kampanyası

Vakıfbank vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm ihtiyaçlar da kullanılabilecek ihtiyaç kredisini duyurdu. 36 ay vade fırsatıyla beraber çeşitli taksit imkanları vardır.

2022 Haziran Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası

Her bütçeye göre farklı olarak düzenlenen kampanyada Halkbank duyuruda bulundu. 50 bin TL krediye kadar 36 ay vade, 50 bin TL üzeri ve 100 bin TL içinde 24 ay vade imkanı verilmektedir. Vatandaşların en merak ettiği faiz oranı ise %1.71 olarak açıklandı. Fakat kişinin çalışma durumuna farklılık gösteren faiz oranında özel sektörler için oran %1.79 olarak kabul görmektedir.

ING Bank kredi kampanyası

2022 Haziran ING Bank ihtiyaç kredi kampanyası

Turuncu Ekstra programı adı altında nakit iadeyle kredi faizsiz indirim uygulaması yapılmaktadır. Bu programa katılarak aylık harcama 1.250 TL'sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmak yeterli olacaktır. Bu sayede ise 5 bin TL'ye kadar kredinin faizi, nakit iadeyle yüzde sıfır faiz ile kredi imkanı bulunmaktadır.

2022 Haziran Akbank kredi kampanyası

3 ay ödemesiz olacak şekilde verilen kredi imkanı Akbank'tan geldi. Mobil internet bankacılığı ya da şubelere giderek başvuru yapılabilir. Erteleme içerisinde olarak vade sayısı 36 olarak belirlendi. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenmektedir.

Yapı kredi kredi kampanyası

2022 Haziran Yapı Kredi kampanyası

Yapı Kredi vatandaşlardan desteğini çekmiyor. 3 ay ertelemesiz olacak şekilde verilen kredi birçok vatandaşlara cazip geldi. 36 ay vade imkanı ile en fazla erteleme süresi 90 gün olarak belirlenmiştir.

2022 Haziran İş Bankası kampanyası

Tüketici kredisi adı altında verilen destek %2.05 faiz oranı ile gerçekleşmektedir. 50 bin TL değerinde kredi alacaklar 36 ay vadeli olarak ödeme seçeneğine sahiptir. Aylık ödemeler ise 2.109,45 TL olur. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal